TIL ARSENAL? Chris Smalling og Tom Cleverley er ønsket av Arsene Wenger.
TIL ARSENAL? Chris Smalling og Tom Cleverley er ønsket av Arsene Wenger.

Fotballryktene: – Wenger vil hente drømmeduo fra United

Og Ole Gunnar Solskjær jakter på Leeds-spiss.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det nærmer seg åpning av overgangsvinduet og markedet er i ferd med å bli varmt.

Flere klubber har allerede fått forsterkninger på plass, mens andre klubber jakter intenst på de rette spillerne. Dermed går fans og supportere spennende tider i møte. 

CARDIFF: Ole Gunnar Solskjær jakter på signeringer i sommer. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS
CARDIFF: Ole Gunnar Solskjær jakter på signeringer i sommer. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS

Selv om mange av overgangsobjektene er opptatt med fotball-VM, betyr det ikke at klubber og agenter ligger på latsiden av den grunn. Flere av spillerne i VM kan ligge an til å bytte klubb i løpet av mesterskapet. 

Mario Balotelli er en av spillerne som har satt sitt preg på mesterskapet. Han sikret italiensk seier mot England natt til søndag norsk tid. Nå melder Daily Star at Arsene Wenger vil by 250 millioner kroner for superstjernen, som skal ha fått beskjed om å finne seg en ny klubb av AC Milans nye trener, Filippo Inzaghi.

Arsenal får likevel kamp om bråkebøttens signatur. Monaco skal også ønske seg spissen og er villig til å bytte ham med sin skadede spiss Radamel Falcao. AC Milan synes likevel at Arsenals tilbud er mest attraktivt og dermed leder London-klubben kampen om 23-åringens signatur.

Thomas Vermaelen har vært linket bort fra Arsenal de siste dagene og Manchester United ser ut til å stikke av med forsvarspilleren. Ifølge Daily Mirror ønsker Wenger seg Tom Cleverley og Chris Smalling i retur. Dermed kan det bli en byttehandel mellom de to rivalene. Wenger takket nylig nei til Cesc Fabregas. Det er tydelig at franskmannen ønsker spillere med erfaring fra å vinne Premier League-titler. I tillegg er det ingen fare for at Cleverley blir for lik Mesut Özil i spillestil.

Samme avis skriver at Atletico Madrid har forhørt seg om Santi Cazorla. Dermed kan det bli rimelig hektisk på Emirates de neste ukene. Arsenal skal imidlertid ikke være interessert i å selge ettersom midtbanespilleren har kontrakt til 2016.

Madrid-klubben også sett seg ut en annen Premier League-stjerne. Med Diego Costa på vei ut, har spanjolene sett seg ut Alvaro Negredo som erstatter. Daily Star skriver at Manchester City ikke ønsker å selge spilleren, men at de kanskje må hvis Negredo ønsker å flytte på seg.

Det har vært mye rykter rundt Gonzalo Higuain i sommer. Marca melder nå at Napoli krever 450 millioner kroner for å starte forhandlinger om en overgang for superstjernen. Barcelona skal være nær å signere argentineren, men prislappen blir trolig for høy for katalanerne. 

Ole Gunnar Solskjær ligger heller ikke på latsiden i sommer. Nordmannen håper å lokke Ross McCormak til Wales. The Sun melder at overgangen trolig vil koste eier Vincent Tan 90 millioner kroner.

Everton har vært rolige på overgangsmarkedet til nå, men nå melder Express at Merseyside-klubben er i ferd med å sikre seg Alessio Cerci fra Torino. Blåtrøyene må trolig klare seg uten Romelu Lukaku neste sesong. Dermed har Roberto Martinez blinket seg ut Cerci som Lukakus erstatter. 

Liverpool har hatt Alberto Moreno på ønskelisten, men nå virker det som om den overgangen strander for rødtrøyene. The Mirror melder at Sevilla har begynt å forhandle om prisen igjen. Dermed skal samtalene ha brutt sammen og nå har Brendan Rodgers vendt blikket mot Sporting Lisboas, Marcos Rojo.

Hatem Ben Arfa har vært linket til Qatar, men nå avkrefter hans agent at franskmannen er på vei bort fra Newcastle. Det melder SkySports. Ben Arfa har kommet på kant med manager Alan Pardew, men franskmannen ønsker å fortsette karrieren i Europa.

Adam Johnson skal ifølge The Sun stå på ønskelisten til Monaco. 26-åringen er verdsatt til 100 millioner kroner av Sunderland, som er klar for å fullføre sjokkovergangen. 

Sagaen om Tom Ince ser ut til å fortsette utover sommeren. Nå skal QPR har meldt seg på kampen om vingens signatur ifølge SkySports