TATT: Christopher Mitchell ble stoppet for å ikke ha på seg bilbelte, men tatt for oppbevaring av narkotika, penger og våpen.
TATT: Christopher Mitchell ble stoppet for å ikke ha på seg bilbelte, men tatt for oppbevaring av narkotika, penger og våpen.

Du vil ikke tro hvor Christopher «Fat Boy» gjemte dopet sitt

Politihunden fattet plutselig interesse for magen til den 204 kg tunge amerikaneren. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det hele startet med at Christopher Mitchell og en venn var ute og kjørte bil. I utgangspunktet ble de to vinket inn av politiet for å ikke ha på seg bilbelte.

Mitchell forklarte betjentene at han var altfor stor til å ha på seg belte.

Men, det som kunne ha vært et lite forelegg eskalerte raskt, og nå kan 42-åringen fra Volusia i Florida vente seg en langt strengere reaksjon.

Dop i flesket

Mitchell, som tidligere har tilbrakt tre år i fengsel for narkotikadommer, går under kallenavnene «Biggie» og «Fat Boy».

Politiet sier at den 204 kilo tunge amerikaneren begynte å oppføre seg nervøst og anspent da politiet tok stoppet bilen, skriver nettstedet The Smoking Gun.

På bakgrunn av oppførselen ble en politihund tilkalt, som straks fattet interesse for magen til Mitchell.

Da bilen og de to passasjerene ble gjennomsøkt, oppdaget de at 42 år gamle Mitchell hadde gjemt 23 gram marihuana under valkene på magen. I tillegg oppdaget de kokain, en pistol og 7000 dollar i kontanter.