Sturridge forteller at han vil gjøre alt i sin makt for å vinne i torsdagens oppgjør mot lagkamerat Suarez, så lenge det er innenfor reglene. (FOTO: scanpix)
Sturridge forteller at han vil gjøre alt i sin makt for å vinne i torsdagens oppgjør mot lagkamerat Suarez, så lenge det er innenfor reglene. (FOTO: scanpix)

Sturridge: – Skal gjøre alt for seier, så lenge det er innenfor reglene

England-spissen retter skyts mot sin klubbkamerat Luis Suarez.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Luis Suarez og Daniel Sturridge formet et dødelig partnerskap på topp for Liverpool forrige sesong. I mellom dem stoppet de ikke før 52 mål var nettet i ligaen for de røde fra Merseyside.

Etter trening mandag møtte Sturridge pressen. Under møtet presiserte han at han kom til å gjøre alt i sin makt for å vinne torsdagens oppgjør mot lagkamerat Suarez og Uruguay. 

– Jeg skal gjøre alt i min makt for å vinne denne kampen, forutsatt at det er innenfor spillereglene, fortalte Sturridge.

– Jeg kommer ikke til å filme og jeg kommer heller ikke til å redde en ball med hånden som er på vei mot mål, det er ikke min stil. Det er slik jeg ble oppdratt. Vi liker ikke å jukse for å vinne. Vi vil spille på en ærlig måte, presiserte Sturridge, vel vitende om stikket han sendte i retning lagkameraten i Liverpool. 

For det er ingen hemmelighet at Suarez har vært involvert i en rekke kontroversielle episoder de siste årene. Flere ganger har den uruguayanske stjernen blitt beskyldt for filming i tillegg til biteepisoder ved to forskjellige anledninger. 

Under VM i Sør-Afrika ble Suarez sendt av banen etter at han reddet et skudd på streken med hånden. Ghanas Asamoah Gyan bommet på straffen og Uruguay gikk videre. 

Spilleklar mot England

Uruguay åpnet sitt verdensmesterskap med et noe overraskende 1-3 tap for Costa Rica. Under den kampen var stjernespilleren på benken under hele kampen. Grunnen var en nylig gjennomført meniskoperasjon. 

Nå er altså spissen klar til dyst. 

– Jeg er hundre prosent klar, ellers ville jeg ikke vært her, sa Suarez etter mandagens trening. 

Trener Óscar Tabárez har så langt ikke sagt noe om spissen starter kampen eller sitter på benken mot England.