RYAN GOSLING-BLØFF: En ikke-offisiell Ryan Gosling-side har lagt ut historien om hvordan skuespilleren angivelig ble far. Foto: Faksimile/Facebook.
RYAN GOSLING-BLØFF: En ikke-offisiell Ryan Gosling-side har lagt ut historien om hvordan skuespilleren angivelig ble far. Foto: Faksimile/Facebook.

En million lot seg lure av Ryan Gosling-babybilde

Damene dånte da kjekkasen angivelig fortalte historien om hvordan han ble far.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I manges øyne kunne skuespiller Ryan Gosling, kjent fra en rekke flørtepusroller i romantiske komedier, ikke bli mer perfekt.

Det var helt til en Facebook-konto i hans navn søndag postet et bilde av kjekkasen med en baby og fortalte den rørende historien om hvordan han angivelig ble far.

– Denne farsdagen har jeg bestemt meg for å fortelle historien om hvordan jeg ble far. Denne lille karen var bare ni måneder gammel da jeg ble hans far, sto det på Facebook-siden.

Har snart fått en million likes

– Moren hans og jeg var nære venner før hun døde av kreft. Jeg lovet henne å alltid passe på han. Så jeg bestemte meg for å stille opp og bli hans far, står det.

Videre fortelles det om hvordan den biologiske faren krevde foreldreretten, en hard kamp som skuespilleren tapte.

Posten har snart fått en million likes, og kommentarfeltet er tapetsert med kommentarer som: «Grunn nummer 90636 til at du er den mest perfekte mannen på planeten», «Jeg vil gjerne gi deg muligheten til å bli far igjen» og «Mann, nå stakk du nettopp av med alle kjærestene våre». 

I tillegg har posten skapt diskusjoner rundt biologiske foreldres rett til å stjele et barn fra en så fantastisk mann som Gosling, samt diskusjonen om akkurat hvor sint det barnet blir på sin biologiske far når han finner ut at Ryan Gosling kunne vært faren hans.

Salgsstunt

Historien har også blitt spredd i internasjonale medier under rørende titler.

Selvsagt var historien for god til å være sann, og hvis man legger merke til salgslenka nederst i posten med lovnad om at en vinner skulle få møte Gosling, samt postene nedover siden som uten tvil er laget av fans, blir det tydelig at det hele er et PR-stunt. Facebook-siden er ikke laget av Gosling eller hans PR-team.

Men, hva gjør man vel ikke for en god sak? Pengene fra t-skjortesalget som posten lenkes til går angivelig til barnehjem for foreldreløse.