MISTENKELIG: Krimteknikere jobbet søndag kveld på adressen på Kalbakken hvor en mann ble funnet død. Foto: Tom Rune Orset, TV 2
MISTENKELIG: Krimteknikere jobbet søndag kveld på adressen på Kalbakken hvor en mann ble funnet død. Foto: Tom Rune Orset, TV 2

Funn av død mann i enebolig etterforskes som mistenkelig

Kriminalteknikere gjør søndag kveld undersøkelser i leiligheten på Kalbakken i Oslo hvor en mann er funnet død. Dødsfallet blir beskrevet som mistenkelig.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ambulansepersonell rykket ut til leiligheten på Kalbakken ved 19-tiden søndag kveld, og etter undersøkelser på stedet ble kriminalteknikere fra Oslo-politiet tilkalt. Politiet karakteriserer dødsfallet som mistenkelig.

– Kriminalteknisk er på stedet nå, og det er et dødsfall hvor omstendighetene rundt gjør at vi har behov for å foreta noen nærmere undersøkelser, sier vaktleder Pål Berger ved kriminalvakten i Oslo politidistrikt til TV 2.no ved 22.20-tiden søndag kveld.

Det var Østlandssendingen som først meldte om funnet av en død mann.

Berger kan ikke si noe mer om omstendighetene rundt funnet og hva det er ved disse som gjør at politiet oppfatter situasjonen som mistenkelig. 

– Men vi har ikke noe grunnlag for å si at vi tror det har skjedd noe kriminelt, sier Berger.

Etter det TV 2 forstår, knytter politiets mistanker seg bare til selve funnet – det har ikke meldt seg vitner som styrer mistanken i retning av at dødsfallet knytter seg til en kriminell handling.

Politiet må nå avvente de videre undersøkelsene før man kan si noe mer.

– Foreløpig ser det ut som vi ikke kan si noe mer før etter den foreløpige obduksjonsrapporten foreligger i morgen, sier Berger.

Den avdøde mannen ble funnet inne i en enebolig på Kalbakken.

– Var det hans egen bolig?

– Mannen hadde tilknytning til huset, sier Berger.

Politiet vil søndag kveld ikke gi flere opplysninger om den avdøde enn at det dreier seg om en mann.

Kalbakken ligger i Groruddalen, nordøst for Oslo sentrum.