Englands fysio skadet under feiring

Gary Lewin ble båret av banen etter Daniel Sturridges utligning.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var etter Daniel Sturridges utligning mot Italia like før pause at de utrolige scenene oppsto.

Englads fysio Gary Lewin ble liggende på sidelinjen å motta behandling av Englands lege-team.

De umiddelbare ryktene gikk på at Lewin hadde brukket beinet, men så ille var det ikke.

Skaden bekreftes av det engelske legeteamet på Twitter:

– Englands fysioterapeut ble skadet under feiringen av Englands mål. Han har fått ankelen ut av ledd. God bedring, Gary.

– Det var et trist øyeblikk for oss. Under feiringen hoppet han opp, landet på vannflaske og vrikket foten, sier Roy Hodgson til nyhetsbyrået AP.

Ifølge nyhetsbyrået vil Lewin nå reise hjem fra VM.

Ikke første gangen

Dette er heller ikke første gangen en del av teamet rundt Englands lag lider av skader. Under EM-sluttspillet i 2012 var det den gang Lewin selv som måtte hjelpe keepertrener Ray Clemence av banen, da han under oppvarmingen mot Frankrike røk akillesscenen. 

Gary Lewin var i 22 år fysio i Arsenal og ble en del av det medisinske teamet til det engelske landslaget i 1996. I 2008 forlot han London-klubben for å bli sjefsfysio for England.

Blant annet var Lewin sterkt involvert i å redde karrieren til daværende Arsenal-spiller Eduardo da Silva da han ble stygt taklet og brakk leggbeinet i februar 2008.

Lewin ble også dratt frem som mannen som reddet John Terrys liv da han svelgte tungen under Ligacupfinalen mot nettopp Lewins Arsenal i 2007.