MC-fører alvorlig skadd i trafikkulykke

En person er flydd til sykehus etter en trafikkulykke på E39 i Flekkefjord. Motorsykkel og bil var innblandet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En MC-fører skal være alvorlig skadd og flydd til sykehuset i Stavanger etter en trafikkulykke på E39 i Flekkefjord lørdag. 

Det melder Agderpolitiet på twitter.

Trafikkulykken skjedde lørdag formiddag på en slette sør for Skjeggestadtunnelen, og en motorsykkel og en personbil var involvert.

Hendelsesforløpet er foreløpig usikkert. 

– Det vi har fått en formening om ut i fra vitneobservasjoner er at det kan se ut som bilen har svingt til venstre fra E39, og at motorsykkelen har kommet inn i siden på den. Men videre etterforskning må bekrefte om det stemmer, sier operasjonsleder Ingrid Mæhre i Agder politidistrikt.

Til sammen tre personer ble skadet i ulykken. Motorsyklisten fikk hjelp av ambulansepersonell på stedet, før vedkommende ble hentet av luftambulanse. Tilstanden skal være alvorlig, men stabil, opplyser Mæhre.

Ifølge Stavanger Aftenblad landet luftambulansen på stedet 13.30. De to andre, som begge satt i personbilen, er kjørt til legevakt.  

Politiets kriminaltekniker, samt ulykkeskommisjonen og statens veivesen ble lørdag ettermiddag sendt til stedet for å foreta undersøkelser. 

– De jobber fortsatt på stedet. Ett kjørefelt er åpent, men det andre er steng til de er ferdig, sier Mæhre til TV 2 lørdag ettermiddag.