ALLSIDIG TIPPER: Mens de fleste følger VM, tipper Rekdal Norsk 3. divisjon.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
ALLSIDIG TIPPER: Mens de fleste følger VM, tipper Rekdal Norsk 3. divisjon. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Sjekk denne Langodds-trippelen

Mens andre følger VM med argusøyne håndplukket Kjetil Rekdal tre kamper fra 3. divisjon.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

SELBAK - ØSTSIDEN (3. DIV, AVD 1) H: 2,70 U: 4,70 B: 1,65
Bunnoppgjør hvor nedrykksplasserte Selbak tar imot Østsiden som ligger knappe to poeng foran på tabellen. Selbak gikk syv strake kamper i starten av sesongen uten seier, men har vunnet de to siste med 2-0 over Fredrikstad 2 og 4-0 over Kolbotn. Fredrikstad 2 ligger likt med Selbak på tabellen og Kolbotn ligger helt på bunnen med bare ett poeng, så det er ikke topplag Selbak har slått i det siste. Østsiden har fem tap og en seier på de siste seks kampene. Seieren kom med 4-2 over Trosvik for to uker siden. Trosvik ligger på tredje plass og er sterke. De to siste tapene har kommet mot Rustad og Nesodden. Rekdal tipper Østsiden reiser seg og innfrir favorittstemplet bookmakerne har gitt her.

 

OTTESTAD - FLISA (3. DIV, AVD 3) H: 1,55 U: 4,70 B: 3,25
Toppoppgjør i Avdeling 3. Ottestad topper med 21 poeng, mens Flisa ligger på tredje plass med 20. Ottestad tapte 0-1 borte for Sander sist, men hjemme har de fem strake seire helt inn i forrige sesong. Sist hjemme vant de 1-0 over Gran. Flisa har ikke tapt på de siste seks kampene og vant 2-0 over Moelven hjemme sist - Ottestad vant 7-0 over samme lag rett før. Forrige bortekamp spilte Flisa 1-1 mot Raufoss 2. Ottestad er favoritter med hjemmefordel her.

 

STAAL JØRPELAND - FRØYLAND (3. DIV, AVD 6) H: 1,63 U: 4,75 B: 2,70
Hjemmelaget Staal ligger på tredjeplass, fire poeng bak Frøyland på tabellen. De to siste kampene har gått mot bunnlagene Austrått og Sandnes Ulf 2, og endte henholdsvis med seier 5-0 og 6-2. Staal Jørpeland har to hjemmetap siden juni 2012, sist gang August 2013. Frøyland har hatt en fremdragende start på sesongen og topper avdelingen med 20 poeng. De har to uavgjort og fire seire på de seks siste kampene og vil bli en tøff nøtt å knekke for Staal Jørpeland, men med sånn statistikk på hjemmebane blir Staal naturlige favoritter.