Sjekk ut kjendisene på årets Elle-sommerfest

Hva synes du om antrekkene? Se bildene!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For tiende gang på rad arrangeres den årlige Elle-sommerfesten. I takt med solen strømmet kjendisene til på Hukodden strandrestaurant på Bygdøy i Oslo.

Som vanlig var det en gjev gjesteliste, og også i år var det mange kjente fjes på løperen. 

Både kjendiser, modeller, samarbeidspartnere, annonsører, stylister, fotografer og journalister er fast inventar på årets store kjendisfest. 

Kræsjer med fotball-VM

Katarina Flatland kom sammen med samboeren Harald Dobloug. Begge synes at Elle-festen kom litt ubeleilig med tanke på fotball-VM som har oppstart samme kveld. 

– Jeg er her i kveld. Det passet litt dårlig, men i morgen skal vi se på. Jeg sa nettopp til Harald at det er litt synd det ikke går hele døgnet, for det blir så kort om kvelden, sier programlederen som avslører at hun heier på Spania. 

Øyvind Vinni Sauvik er blitt kjæreste med ekskona Tone Oraini Selfors igjen. De to kom sammen på Elle-festen. Vinni avslører at han kanskje skal snike seg ut for å se fotball-VM litt seinere. 

– Nå passer det fint at den første kampen begynner klokken ti. Det er godt mulig jeg skal snike meg unna, vi får se om jeg finner en luke, sier han.