Zucca til TV 2: – Den dårligste kampen vi har spilt

En tydelig lettet Mats Zuccarello Aasen møtte TV 2 i garderoben etter 2-1 seieren mot Los Angeles Kings.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

New York Rangers-Los Angeles Kings 2-1 (1-3 i kamper)

New York (TV 2): – Det var gøy, dette her. Det er den dårligste kampen vi har spilt, og så vinner vi, sier Zucca til TV 2.

Rangers var under et enormt press, men rodde i land en 2-1-seier mot Kings takket være keeperspill i ypperste verdensklasse fra Henrik Lundqvist.

New York Rangers visste de måtte vinne, og til tross for at de tapte skuddstatistikken 19-40 vant hjemmelaget 2-1 over Los Angeles Kings. Demed reduserte Rangers til 1-3 i kamper og har fortsatt et håp om å vinne Stanley Cup.

Etter kampen var det en sliten, men lettet Mats Zuccarello Aasen som møtte pressen i Rangers-garderoben.

– For min del kan vi spille tre sånne dårlige kamper til. Det viktigste er å vinne, sier Zuccarello Aasen.

– Vi kommer ikke opp på vår standard slik vi har lyst til. Kings spiller en god kamp de og, men vi finner en måte å vinne på. Det er det viktigste på sånne dager, sier Zuccarello Aasen til TV 2.

– Hva synes du om egen innsats? 

– Nei, det er ikke den beste kampen jeg har spilt, men vi jobber hardt alle sammen. Det er Stanley Cup-finale. Har man ikke dagen er det hard jobbing som gjelder. I dag var det team effort med mye hardt arbeid og fysisk spill. Det var laginnsats, sier Zuccarello Aasen.

New York Rangers har vært under ett enormt press de siste dagene. 

– Media kan skrive hva dem vil. Det styrer ikke vi. Det er hva vi i garderoben snakker om som er viktig, og hva vi bryr oss om, sier Zuccarello Aasen.

Nå møtes lagene i Staples Center i Los Angeles til kamp fem natt til lørdag. Også det oppgjøret må Rangers vinne for å tvinge fram en sjette kamp i best av sju-serien.