KLAR FOR NY SESONG: Gaute Grøtta Grav har ledet realityprogrammet «Farmen» i syv sesonger. Til høsten er han klar for en ny sesong, på ny gård, med nye deltakere. Foto: Heiko Junge / SCANPIX
KLAR FOR NY SESONG: Gaute Grøtta Grav har ledet realityprogrammet «Farmen» i syv sesonger. Til høsten er han klar for en ny sesong, på ny gård, med nye deltakere. Foto: Heiko Junge / SCANPIX

TV 2-Gaute på jakt etter tøffe og småfrekke damer

– Kvinner over 30 som har levd litt, hadde vært flott å få tak i, sier Gaute Grøtta Grav. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En ny sesong av det populære TV-programmet «Farmen» står for dør. Programleder Gaute Grøtta Grav forteller at de er godt i gang med å finne årets deltakere, men han savner en viss type kvinner i søkerbunken.

– Vi skulle gjerne hatt et litt bedre utvalg av damer som har bein i nesa. En som tør å si i fra i en diskusjon, har vanskelig for å holde munn og alltid sier sin mening. Kvinner over 30 år, som har levd litt og har styrke i dét, hadde vært flott å få tak i, forteller programlederen.

Ingen krav til fysikk

Det er ikke viktig hvor i landet man er fra, og man trenger ikke erfaring fra gård.

– Man trenger heller ikke å være fysisk sterk, eller være ei typisk bondekone. Men ei som har gode, sterke oppfatninger av hvordan hverdagen skal være. Ei som mener mye om mangt, tilføyer Grøtta Grav.

Kan dette være deg? Send et par bilder og noen velvalgte ord på mail til: farmen2014@strix.no

Elgen skaper utfordringer

Ifølge Grøtta Grav er utvelgelsen av årets deltakere ikke blitt bestemt ennå, og de som venter på svar trenger ikke å gi opp håpet før i midten av juli.

Det som er bestemt, er hvor årets «Farmen»-opphold skal finne sted. Deltakerne «flytter» inn på Li Gård på Tangen i Stange kommune - et frodig og fruktbart område.

Så frodig at det faktisk har skapt utfordringer allerede.

– Det gror kraftig i området, noe som gjør at elgen spiser opp det deltakerne skal leve av. Så vi må sperre av området, så dyrene ikke kommer seg inn, forteller Grøtta Grav.