TV 2-kommentator øver seg til fotball-VM fra stuevinduet 

TV 2 Sportens Asbjørn Myhre kommenterer hverdagslige situasjoner fra stuevinduet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV 2 Sportens kommentator Asbjørn Myhre (35) har startet å kommentere hverdagslivet utenfor stuevinduet sitt på Grünerløkka i Oslo. Dette til stor begeistring for alle hans Facebookvenner og følgere på Instagram.

#asbjornkommentererfravinduet

Ingen får unnslippe, det være seg skolekorps, gatemusikanter eller lukeparkerende tv-team.

– Jeg tittet ut av vinduet og Sofienbergparken, også fikk jeg øye på noen som holdt på med powerwalk. Dette ble for meg som sportskommentator, noe som måtte kommenteres. Det ble bra respons på det, også ble dette en morsom greie, sier Asbjørn Myhre til TV 2.

Utfordrer kreativiteten

Asbjørn har god oversikt fra stuevinduet i leiligheten sin og ser på kommenteringen som en fin avkobling mellom research og forberedelser til Fotball-VM i Brasil.

– Dette er vel en måte på å utfordre sin egen kreativitet på. Som i fotballkamper er tid og rom begrenset, og innenfor det kan alt skje.

– Kan du få flere kommentatorer med på dette her, kan du starte en ny trend?

– Det er mange som er ivrige i sosiale medier som Instagram og Twitter. En kollega var selfiekongen under OL, så vi har alle vårt. Jeg får passe på at jeg ikke får noen søksmål eller noe på nakken, at noen misliker det, sier Myhre til TV 2.

VM-kommentator

Under VM i Brasil skal Asbjørn kommentere 9 kamper og den første han skal kommentere blir Chile mot Australia. Han har kommentert idretter som Ishockey, skøyter og fotball siden 2006 for TV 2.

– Dette blir veldig gøy. Jeg tror det blir et fantastisk VM, og det er jo alle de beste landene som er med den gangen her. Ofte så er det en eller to av de store landene som ikke klarer å kvalifisere seg, men nå er alle med. Det kunne vært gøy med Norge eller Zlatan, men utover det så er alle på plass, avslutter Asbjørn Myhre til TV 2.