I GODT HUMØR: Aleksander Solli er på bedringens vei.
I GODT HUMØR: Aleksander Solli er på bedringens vei.

– Beklager støkken jeg satte i alle

Aleksander Solli takker for støtten han har fått etter mandagens ulykke.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Aleksander Solli er på bedringens vei etter den stygge smellen han fikk i 1. divisjonsoppgjøret mot Tromsdalen mandag.

Onsdag la han ut et bilde av seg selv på Instagram og Twitter. Midtstopperen sammenligner seg med en panda, og han takker for alle støttende meldingene han har fått de siste dagene. 

– Til alle som måtte lure: Jeg har det bra. Tusen takk for all omtanke fra dere alle sammen som har tatt dere tid til å ofre meg en tanke! Sånne ting kan skje på fotballbanen, og jeg beklager støkken jeg har satt i alle, skriver Solli.

– Heldigvis gikk det bra denne gangen. Jeg er ved godt mot, er oppegående og våken. Det jeg vil folk skal huske fra tirsdagen og fra fotballkampen er at vi som lag la ned en helsikes innsats og skaffet oss tre poeng! Og vi holdt den forbanna nullen vi skulle! Vi fullførte med stil og det går bra med meg, skriver han videre.

– Forhåpentlig er jeg å se på AKA Arena igjen om ikke altfor lenge. Frem til det håper jeg, og ber jeg, om fred til å bruke litt tid sammen med leger, familie og kjære slik at jeg kan bygge meg opp igjen. Tusen takk for all omtanke. Det betyr mye for denne pandaen, avslutter 24-åringen.

Under mandagens oppgjør mot Tromsdalen ble Solli slått bevisstløs etter en duell innenfor 16-meteren i sluttminuttene.

24-åringen ble fraktet med luftambulanse til Oslo universitetssykehus (OUS), etter først å ha fått behandling av helsepersonell på banen.

På sykehuset ble Hønefoss-spilleren behandlet for moderate skader. Solli pådro seg brudd i ansiktet og fikk en kraftig hjernerystelse.