Thomas Müller har forlenget sin kontrakt med Bayern München frem til juni 2019. (FOTO: scanpix)
Thomas Müller har forlenget sin kontrakt med Bayern München frem til juni 2019. (FOTO: scanpix)

Ingen Müller for United

Har signert ny avtale med FC Bayern. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det har lenge vært spekulert i om den 24 år gamle tyskeren har vært på vei ut stadionportene på Allianz-Arena. Spesielt etter at han ville ha garantier for at han fortsatt hadde en viktig rolle i laget.

Disse spekulasjonene kan nå stoppe, for Thomas Müller har nå valgt å forlenge kontrakten sin med ytterligere to år, frem til juni 2019.

Manchester United, som er på en desperat jakt etter nye spillere før neste sesong, skal være et av lagene hvor Müller var ønsket mest.

– Jeg er veldig glad for å ha forlenget kontrakten med FC Bayern til 2019. Vi hadde gode samtaler med ledelsen i klubben, som gjorde det klart for meg at Bayern er det riktige stedet for meg å fortsette min karriere, uttalte Müller til Bayern Münchens offisielle nettside.

Kaptein Philipp Lahm har også forlenget kontrakten sin.
Kaptein Philipp Lahm har også forlenget kontrakten sin.

Lahm vil avslutte karrieren i Bayern

En annen spiller, som har hatt en strålende sesong for Bayern, er den omskolerte midtbanemannen Philipp Lahm (30). Etter at han gikk fra venstrebacken til den defensive midtbanerollen under Guardiola, har den 1,70m høye mannen briljert for München-klubben.

Nå belønnes også han med en ny kontrakt. Avtalen strekker seg til juni 2018.

– Dette er definitivt den siste kontraktsforlengelsen, og jeg vil avslutte min karriere i FC Bayern. Dette er det jeg alltid har ønsket meg, fortalte Lahm.