TOMMEL OPP: Santi Cazorla kan gi tommel opp for en overgang til Atletico Madrid, og samtidig åpne veien for Cesc Fabregas til Arsenal.
TOMMEL OPP: Santi Cazorla kan gi tommel opp for en overgang til Atletico Madrid, og samtidig åpne veien for Cesc Fabregas til Arsenal.

Fotballryktene: 
– Cazorla-salg kan få Arsenal til å hente Fabregas

Mens Manchester United må se ønskelisten sin skrumpe kraftig inn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ser ut til å bli en svært interessant sommer på overgangsfronten, og flere klubber har planer om å forsterke laget i sommermånedene.

Vi følger ryktebørsen daglig, og gir deg oppdateringer på hvilke spillere som blir koblet til din favorittklubb.

Det skjer ting i Atletico Madrid for tiden. Suksesslaget til Diego Simeone er i ferd med å rakne. David Villa har allerede forlatt klubben for New York City, mens Thibaut Courtois er hentet hjem av Chelsea. Alt tyder også på at Diego Costa og Tiago følger ham til Stamford Bridge, mens Arda Turan kan være på vei til Barcelona. Nå bekrefter også midtstopperen Miranda at han er i forhandlinger med en annen klubb, skriver Sky Sports. Han forteller til Radio ESPN at han har tilbud fra både Spania og England. Mye tyder på at det da er snakk om Barcelona og Manchester United.

Og med spillere på vei ut, så må det også komme noen inn. Nå skriver Marca at Atletico Madrid vil gi Arsenal 180 millioner kroner for Santi Cazorla. 29-åringen hadde ingen stor sesong for The Gunners, og et salg av den spanske landslagsmannen kan åpne plass i stallen for at klubben kan bruke kjøpsopsjonen sin på Cesc Fabregas, dersom noen klubber legger et bud på bordet til Barcelona.

Aktiviteten er ikke mindre i den andre Madrid-klubben. Ifølge Gazzetta dello Sport er nå agenten til Marco Verratti i den spanske hovedstaden for å ha samtaler med Real Madrid. Verratti har vært koblet til både Arsenal og Manchester United, men vil helst gjenforenes med Carlo Ancelotti, som hentet ham til Paris Saint-Germain. For ikke å provosere Financial Fair Play-reglene for mye, så må PSG selge før de kan hente Eden Hazard fra Chelsea. Selv om belgieren nylig garanterte at han blir på Stamford Bridge.

En annen midtbanespiller som har vært ønsket i England, og som nå ser ut til å ende opp i Real Madrid er Toni Kroos. Ifølge AS har nå Real Madrid tilbudt Bayern München-spilleren 40 millioner kroner netto i året. Det er det samme Bayern München har tilbudt ham før skatt. Real Madrid hadde håpet å bruke Sami Khedira som lokkemiddel i en byttehandel, men Pep Guardiola er ikke interessert i den tidligere Stuttgart-spilleren.

Med Marco Reus på vei til Barcelona, og Thomas Müller klar for å signere en kontraktsforlenging med Bayern München, så er det ikke mange av navnene på Manchester Uniteds ønskeliste som er interessert i å spille for en klubb uten europacupspill å tilby. Når Louis van Gaal nå blar over på side tre på ønskelisten sin, så er det navnet til Alexis Sanchez som dukker opp, skriver The Guardian. Men chileneren har tidligere gitt inntrykk av at han vil til Juventus, så det spørs om ikke United-sjefen må se enda lenger ned på listen sin.

Manchester United og Arsenal er to av klubbene som står i møteboken til agenten til Jackson MartinezPeppino Tirri sier ifølge Daily Star at den kolombianske målsniken er på ønskelisten til Atletico Madrid, Valencia og Roma, i tillegg til de to engelske storklubbene. Arsenal har en liten fordel overfor de andre klubbene, ettersom Martinez har uttalt at han alltid har drømt om å spille for The Gunners, som han har vært fan av siden han var liten.

Klok av skade ser det ut til at Arsenal denne sommeren kjører safety first på overgangsmarkedet fremfor å satse alt på storfiskene. For nå bekrefter Real Sociedad-president Jokin Aperribay til Cadena Ser at The Gunners vil bruke utkjøpsklausulen de har på å hente Carlos Vela tilbake til London. Meksikaneren hadde 16 mål og 13 målgivende pasninger for San Sebastian-klubben forrige sesong.

Liverpool fortsetter keeperjakten selv om Pepe Reina har varslet at han er på vei tilbake til klubben. Nå skriver Daily Mail at Nottingham Forests talentfulle sisteskanse Karl Darlow er gjenstand for en drakamp mellom Liverpool og Tottenham. Begge klubbene ønsker 23-åringen som en lovende backup til sine respektive førstekeepere.

Inter ønsker å hente Stevan Jovetic tilbake til Italia. Den montenegrinske angriperen spilte minimal rolle i Manchester Citys ligagull etter en sesong med mye skader. Tuttosport skriver at Jovetic er øverst på ønskelisten til trener Walter Mazzarri.

En annen som stort sett har vært skadet eller sittet på benken for Manchester City denne sesongen er Micah Richards. The Citizens har tilbudt forsvarsspilleren en ny kontrakt, men har foreløpig ikke fått noe svar. Nå ønsker West Ham å hente ham til London, skriver Metro. Med Pablo Zabaleta foran seg i høyrebackkøen, og Bacary Sagna på vei inn, så ser nok Richards sjansene for mer spilletid på Etihad som ganske små.

Det har vært rolig rundt Romelu Lukaku en stund nå. Men spissen er fortsatt ikke i Jose Mourinhos førstelagsplaner i Chelsea. Nå har Wolfsburg gjort den belgiske spissen til sitt førstevalg, skriver Daily Express. Og klubben fra Volkswagen-byen har vært en klubb flere spisser har blomstret i. Edin Dzeko og Mario Mandzukic tok begge stegene opp i toppsjiktet i Europa i Wolfsburg.

Er du ung, talentfull og nederlandsk, er sjansene veldig store for at du ganske kjapt blir hentet av enten Ajax eller PSV Eindhoven. Nå håper Everton at de kan komme de nederlandske storklubbene i forkjøpet og sikre seg midtbanespilleren Hakim Ziyech, skriver Daily Mirror. 21-åringen har bare ett år igjen av kontrakten sin med Heerenveen, og vil ikke koste Toffees-sjef Roberto Martinez veldig mye.

Hull er på offensiven for tiden. Manager Steve Bruce ønsker nå å gjøre noen gratisvarp. For det ser ikke ut til at det blir noe av overgangen til Inter for Thomas Ince, og nå håper Bruce at han kan klare å lokke 22-åringen til Hull i stedet. En annen bosmanspiller som kan havne hos The Tigers er Joleon Lescott. Midtstopperen har vært koblet til flere tyrkiske klubber, men foreløpig har han ikke signert for noen, skriver Daily Mail.

Men penger vil ikke Bruce bruke. Derfor ser det ut til at Jake Livermore glipper. Midtbanespilleren var på lån til Hull forrige sesong, men Bruce ønsker ikke å betale de 65 millioner kronene som Tottenham vil ha for midtbanespilleren. Men det ønsker Crystal Palace. Dermed kan det se ut til at Livermore neste sesong blir en ørn i stedet for en tiger, melder Daily Mirror.

Crystal Palace-manager Tony Pulis blåste liv i karrieren til Peter Crouch i Stoke. Nå ønsker han å hente 33-åringen til London, skriver The Sun.

For dem som har fryktet at det ikke blir noen boblevester å se i Premier League denne sesongen, kan snart puste lettet ut. For ifølge Daily Express er Tim Sherwood svært nær ved å bli tilbudt jobben som manager for West Bromwich Albion.