Joe Cole skal ha fullført den medisinske testen hos Aston Villa, og partene skal ha blitt enige om en 2 årskontrakt. AFP PHOTO/GLYN KIRK
Joe Cole skal ha fullført den medisinske testen hos Aston Villa, og partene skal ha blitt enige om en 2 årskontrakt. AFP PHOTO/GLYN KIRK

Joe Cole har funnet seg ny klubb

Fullførte den medisinske testen tirsdag. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Joe Cole har hatt en lang og innholdsrik karriere, men etter at han forlot Chelsea sommeren 2010 har karrieren stagnert litt for den rutinerte midtbanemannen.

I januar 2013 returnerte Cole til West Ham, klubben hvor karrieren hans startet og tok av. Men etter halvannen sesong på Upton Park valgte klubben å slipper Cole på «free-transfer» etter at kontrakten han signerte på 18 måneder gikk ut. 

Cole har tirsdag morgen fullført den medisinske testen hos Aston Villa. Dette bekrefter Aston Villa selv på sin offisielle Twitterprofil.

Avslått andre tilbud

I jakten på en ny klubb, melder SkySports at Cole har sagt nei til flere utenlandske klubber som var villig til å tilby han en langt mer lukrativ avtale enn det han nå får hos Villa.

Ønsket om å fortsette i Premier League var større enn pengesekkene andre utenlandske klubber kunne friste med.

Den 32 år gamle midtbanespilleren skal ha blitt enig om en toårskontrakt med Birmingham-klubben.

Vil fortsatt lære

Joe Cole legger ikke skjul på at han gleder seg til å ta tak på oppgaven som venter i Aston Villa. 

– Å komme til en klubb som dette er stort, og jeg gleder meg til å komme i gang. 

Avgjørelsen om å dra til Birmingham var ikke vanskelig i følge ham selv. 

– Jeg snakket med sjefen og vi var enige om mye når det kommer til fotball, og det å få spille i en sentral midtbanerolle gjorde saken enkel for min del, forteller han til SkySports

Selv om 32-åringen har lagt mesteparten av karrieren sin bak seg, er han fortsatt sulten på å lære mer. 

– Jeg kommer hit for å lære. Åpnebart tar jeg også med meg min erfaring til resten av gruppen, men man lærer fortsatt hver dag, og det er noe jeg vil.