VELLYKKET OPERASJON: Aleksander Solli er operert etter smellen han pådro seg i mandagens kamp mot Tromsdalen. FOTO: Mats-André Kaland.
VELLYKKET OPERASJON: Aleksander Solli er operert etter smellen han pådro seg i mandagens kamp mot Tromsdalen. FOTO: Mats-André Kaland.

Vellykket operasjon for Aleksander Solli

Hønefoss-spilleren var på operasjonsbordet tirsdag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Under mandagens oppgjør mot Tromsdalen ble Hønefoss-spilleren Aleksander Solli slått bevisstløs etter en duell innenfor 16-meteren i sluttminuttene.

24-åringen ble fraktet med luftambulanse til Oslo universitetssykehus (OUS), etter først å ha fått behandling av helsepersonell på banen.

På sykehuset ble Hønefoss-spilleren behandlet for moderate skader. Solli pådro seg brudd i ansiktet og fikk en kraftig hjernerystelse.

Tirsdag ettermiddag ble Solli operert for et brudd like under øyet, i nærheten av kjevepartiet. Etter det TV 2 kjenner til er operasjonen ferdig. Den var vellykket.

Før operasjonen var han i kontakt med Hønefoss' klubblege Bernt Gaarder.

- Aleksander var optimist, og hilste til gutta og ba dem trene godt og ha fokus fremover. Hans fokus nå er å bli spilleklar fortest mulig, sier Gaarder til honefossbk.no.

Noe av det første Hønefoss-kapteinen skal ha spurt klubblegen om var om det var mulig å skaffe han en maske han kunne spille med.

Det er ikke første gang uhellet har vært ute for Solli. Da han spilte i Løv-Ham gikk 2009-sesongen fløyten på grunn av en alvorlig kneskade. I november 2011 måtte Solli opereres for et stygt beinbrudd. En rekke mindre skader har også plaget midtstopperen.