SØKER KJÆRLIGHETEN I FJELLET: Kevin Skogmo (t.v.), Marte Eilertsen Nygård og Harald Fagerhaug drar til fjells for å søke kjærligheten i TV 2s nye serie «Fjellflørt». Foto: Sandra Mei Ling Noer/TV 2
SØKER KJÆRLIGHETEN I FJELLET: Kevin Skogmo (t.v.), Marte Eilertsen Nygård og Harald Fagerhaug drar til fjells for å søke kjærligheten i TV 2s nye serie «Fjellflørt». Foto: Sandra Mei Ling Noer/TV 2

Drømmer om sporty kvinner og tøffe mannfolk

Kevin, Marte og Harald søker kjærligheten på TV. Se hva de tre leter etter og meld deg på her!

– Det blir sikkert dritkleint, ler Harald Fagerhaug (31), som sitter på en trestol like utenfor domkirken i Oslo sentrum. Sammen med Marte Eilertsen Nygård (27) og Kevin Skogmo (39) skal han søke kjærligheten i TV 2s nye program «Fjellflørt».

Men til tross for svake aversjoner mot dating foran kameraene, tror 31-åringen at det skal bli gøy å møte nye mennesker i Norges storslåtte natur. 

– Man får tåle det og gjøre det beste ut av situasjonen! Forhåpentligvis møter man fantastiske mennesker, og jeg ser på dette som en stor opplevelse. Så det kan godt være at det kommer kleine situasjoner, men helt sikkert en del bra situasjoner også, sier han.

Vil utvide horisontene

For Kevin Skogmo var det ikke spesielt vanskelig å bestemme seg for at han skulle bli med i programmet.

– Jeg ville være med fordi det var en utfordring – hvorfor ikke! Pluss at man jo er alene. Jeg har lyst til å utvide horisonten. Og dette er jo ikke å utvide den litt, det er å utvide den kjempemasse, smiler 39-åringen.

–  Og skulle man finne en til slutt, hadde det jo vært perfekt, legger han til. 

Drømmer om mann med bein i nesa

Programmets kvinnelige deltaker Marte forteller at hun gleder seg stort til å gå på tur med potensielle beilere. Den sporty 27-åringen drømmer om et ekte mannfolk.

– Jeg håper det kommer noen litt seriøse og tøffe mannfolk som har litt bein i nesa. Folk som ikke er redde for å melde seg på et TV-program, det i seg selv er jo også en utfordring. Han må gjerne være sporty, men trenger ikke være atletisk og gå Birken og sånne ting. Men jeg håper jeg treffer en som liker å prøve nye ting og aktiviteter og som tar det med et smil, forteller hun.

Håper på sporty kvinner

«Fjellflørt»s høyeste deltaker Harald er heller ikke i tvil om hva han er ute etter:

– Jenter!

– Gjerne sporty jenter. Jenter som liker å være aktive. Godt trente jenter som har humor, sjarm og utstråling, det er ganske viktig for meg. At de gjerne er litt easy going i den forsand at det er en person er lett å prate med, en man kan finne god kjemi med. Jeg håper jeg kan finne en jente som kan finne på ting med meg, alt fra sporty ting til å ta seg en tur på byen, sier han.

Også Kevin innrømmer at han gjerne møter kvinner som liker å holde seg i aktivitet, selv om det ikke er det eneste han verdsetter.

– For min del håper jeg at det er noen som har de samme verdiene jeg har. En som er sporty, men som samtidig kan pynte seg litt på kvelden!

Trykk her for å melde deg på «Fjellflørt» for å møte de Harald, Marte eller Kevin. Bli bedre kjent med dem ved å trykke på linken nedenfor.