PÅ VEI TIL BARCA: Marco Reus skal være enig med Barcelona om sin personlige kontrakt. Nå venter bare forhandlinger om overgangssum mellom klubbene. Foto: AFP PHOTO / ODD ANDERSEN
PÅ VEI TIL BARCA: Marco Reus skal være enig med Barcelona om sin personlige kontrakt. Nå venter bare forhandlinger om overgangssum mellom klubbene. Foto: AFP PHOTO / ODD ANDERSEN

Fotballryktene:
– Manchester United kan glemme Reus

Og nederlandsk stjerne kan være på vei til Arsenal.

Det ser ut til å bli en svært interessant sommer på overgangsfronten, og flere klubber har planer om å forsterke laget i sommermånedene.

Vi følger ryktebørsen daglig, og gir deg oppdateringer på hvilke spillere som blir koblet til din favorittklubb.

Så kan det se ut til at Marco Reus også bare var en drøm for Manchester United-supporterne. For nå melder Diario Sport at Barcelona er kommet til enighet med Borussia Dortmund-spilleren, og nå gjenstår det bare å komme frem til en overgangssum som både Barca og Dortmund kan leve med. Katalanerne kan da skilte med en rimelig potent angrepstrio i Lionel MessiNeymar og Reus neste sesong.

I stedet prøver visst Manchester United på et desperat siste forsøk på å lokke Cesc Fabregas til klubben. Den italienske journalisten Tancredi Palmeri melder på Twitter at klubben har lagt et astronomisk lønnstilbud på bordet til Fabregas for å få ham til å velge dem fremfor Chelsea. Men Palmeris tweeter bør som oftest taes med noen kilo salt.

Stefan de Vrij har bekreftet overfor nederlandske medier at han trolig forlater Feyenoord i sommer. Og når en nederlandsk landslagsspiller er på flyttefot, så er det helt naturlig for Daily Star å koble ham til Manchester United. Det er jo tross alt Louis van Gaal som har tatt midtstopperen med  VM-troppen. Daily Star spekulerer i en overgangssum på rundt 200 millioner kroner for 22-åringen.

Overgangssummen til Marouane Fellaini faller dramatisk. Mandag var Manchester Uniteds krav på 150 millioner kroner, nå melder Daily Star at de røde djevlene er fornøyd med 120 millioner kroner. Dersom kursfallet fortsetter, vil den belgiske midtbanespilleren være gratis før starten av neste uke.

Det ser ikke ut til at det blir noen overgang til Liverpool for Alberto Moreno. Ifølge Daily Mirror mener manager Brendan Rodgers at Sevilla overpriser venstrebacken når de krever 180 millioner kroner for 21-åringen. Man kan da undres hva han mener om Southamptons prislapp på 300 millioner for Luke Shaw. Nå seiler i stedet Chelseas Ryan Bertrand opp som Rodgers førstevalg som ny venstreback på Anfield.

Shaw er ikke den eneste spilleren Southampton krever mye penger for. Det har Rodgers selv fått erfare. Nå kan det se ut til at en overgang for Adam Lallana til Liverpool kan gå i vasken. I stedet skal Rodgers ha flyttet fokus over på Benficas kantspiller Lazar Markovic. Men serberen blir neppe så veldig mye billigere. Football Direct News skriver at portugiserne vil ha 300 millioner kroner for angriperen.

Samed Yesil har vært uheldig med skader etter overgangen fra Bayer Leverkusen til Liverpool for to år siden. Men Rodgers har ikke gitt opp den 20 år gamle angriperen. Nå skriver talkSPORT at tyskeren kan være på vei på lån til Trabzonspor for å bygge seg opp igjen.

Real Madrid-trener Carlo Ancelotti bekreftet mandag overfor klubbens hjemmeside at Alvaro Morata trolig spiller i en annen klubb til høsten. Det er selvsagt godt nytt for Arsenal, som er på spissjakt og har hatt den unge spanjolen på ønskelisten lenge.

The Gunners er også ute etter en tøffing på midtbanen. Og få passer den beskrivelsen bedre enn Nigel de Jong. Og nederlenderen er alt annet enn imponert over klubbledelsen i AC Milans behandling av Clarence Seedorf. Etter at landsmannen fikk foten som trener, er ikke de Jong så veldig interessert i å spille for klubben. Ifølge The Sun er både Arsenal og Queens Park Rangers klar for å hente den tidligere Manchester City-spilleren tilbake til England.

Arsenal-manager Arsene Wenger er i ferd med å sikre seg en spiller fra Paris Saint-Germain, og har håp om å få med seg ytterligere en når han returnerer til London. Daily Star skriver at 17 år gamle Kingsley Coman er svært nær en overgang til The Gunners. Angriperen ser veien inn på PSGs lag som svært lang og nekter å signere en ny kontrakt med klubben. Dermed kan Arsenal slippe unna med å betale utdanningskompensasjon til den franske storklubben. Men Wenger vil også ha midtbanespilleren Adrien Rabiot. Men det er flere klubber som er interessert i midtbanespilleren.

Tottenham-fansen kan puste lettet ut. Brad Friedel blir i klubben. Den amerikanske keeperen har signert en ny ettårskontrakt og vil feire 45-årsdagen sin i klubben, skriver Daily Mirror.

Og på White Hart Lane kan han bli lagkompis med Blerim Dzemaili. Ifølge Daily Star vil den sveitsiske midtbanespilleren bli Mauricio Pochettinos første signering som Tottenham-manager. Liverpool og West Ham er også interessert i 28-åringen, men ting tyder på at Spurs nå leder an i kampen om å sikre seg Napoli-spilleren.

En annen midtbanespiller som kan havne i Tottenham er Yacine Brahimi. Football Direct News skriver at Pochettino ser på den algirske landslagsspilleren som en erstatter for Sandro, som ser ut til å bli solgt i sommer. Everton er også interessert i Granada-spilleren.

Så ser det ut til at Manchester City likevel sikrer seg den brasilianske midtbanespilleren Fernando. Klubben hadde muligheten til å hente 26-åringen i januar, men da håpet de å få ham billig og aller helst gratis når kontrakten hans gikk ut ved sesongslutt. I stedet signerte Fernando en ny kontrakt med Porto. Nå skriver Daily Mail at han blir City-spiller for i overkant av 140 millioner kroner.

Samuel Eto'o fridde til Arsenal for å få bli værende i Premier League og bevise overfor Jose Mourinho at han faktisk bare er 33 år. The Gunners virket ikke å være så veldig giret på kameruneren, men det er Everton. Daily Express skriver at manager Roberto Martinez skal ha plassert Eto'o øverst på sommershoppinglisten sin.

Damien Duff har spilt en liten birolle i Fulham de siste sesongene. Nå har den irske veteranen bestemt seg for å være litt stjerne igjen på tampen av karrieren. Ifølge Irish Independent har 35-åringen signert en ettårskontrakt med australske Melbourne City, hvor han skal fore David Villa med pasninger. Den spanske spissen er på lån fra New York City FC til klubben gjør sin MLS-debut i begynnelsen av 2015.