PLUKKET ODDSBOMBE: Etter Rekdal coachet Vålerenga til 3-0 seier over Aalesund håndplukket han to høyoddsere fra Langoddsen.  
Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
PLUKKET ODDSBOMBE: Etter Rekdal coachet Vålerenga til 3-0 seier over Aalesund håndplukket han to høyoddsere fra Langoddsen. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

Sjekk denne oddsbomben!

Kjetil Rekdal håndplukket Kristiansund BK og Lillehammer til 7,5 ganger innsatsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

HØDD - KRISTIANSUND BK (1. DIVISJON) H: 2,10 U: 3,15 B: 2,90
Hødd har vært i dårlig form i det siste, og om mulig enda svakere hjemme enn borte. De har bare en seier på de siste syv hjemmekampene, som inkluderer blant annet 1-1 mot bortesvake Tromsdalen, et grusomt 1-5 cuptap for Florø, 0-0 mot kriserammede Hønefoss og 2-5 for Nest-Sotra. Sist tapte de 0-2 for Tromsø. De vant forrige bortekamp 1-0 over meget variable Bærum. Kristiansund BK snuser på opprykkskvalik i 1. divisjon, og siden de tapte 0-1 i cupen for Aalesund sist er det kun serien å tenke på. De har ikke så fryktelig mange borteseire i serien, og tapte 1-3 for Tromsø på Alfheim sist, men de scorer litt mer mål enn Hødd og kan sette sin lit til den svenske midtbanespilleren Liridon Kalludra som har en meget god sesong. Han kan forsvinne gratis etter sesongen og er nok ivrig etter å vise seg frem nå som overgangsvinduet snart åpner. Dette oppgjøret er ganske åpent, og 2,90 er meget fristende odds.

 

RÆLINGEN - LILLEHAMMER (3. DIVISJON, AVD 3) H: 1,70 U: 4,60 B: 2,60
Oppgjør midt på tabellen i 3. divisjon, hvor det bare er spilt åtte kamper så langt. Det er ganske stor kvalitetsforskjell på topp og bunn i denne avdelingen. Disse lagene ligger som nummer seks og syv. Rælingen tapte 1-2 for Grue sist, etter å ha slått serieleder Ottestad og svake Gran de to kampene før. Lillehammer har helt klart oppadgående formkurve. Etter å ha innledet sesongen med to tap har de nå seks kamper uten tap. Etter å ha slått Grue 2-0 på bortebane nest sist vant de hele 10-0 over bunnlaget Storhamar forrige søndag. Lillehammer har oppadgående formkurve, mens det kanskje butter litt for Rælingen. Fristende odds på Lillehammer gjør at Rekdal har plukket ut en skikkelig oddsbombe her.