TIL ENGLAND: Real Madrid-stopperen, Pepe, er ønsket i Manchester City. Foto: REUTERS/Sergio Perez.
TIL ENGLAND: Real Madrid-stopperen, Pepe, er ønsket i Manchester City. Foto: REUTERS/Sergio Perez.

Fotballryktene: – Pepe kan bli å se i Premier League neste sesong

Mens Diego Costa bekrefter at han blir Chelsea-spiller.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ser ut til å bli en svært interessant sommer på overgangsfronten, og flere klubber har planer om å forsterke laget i sommermånedene.

Vi følger ryktebørsen daglig, og gir deg oppdateringer på hvilke spillere som blir koblet til din favorittklubb.

Har Manchester City gitt opp kampen om å hente Eliaquim Mangala til Premier League? Det kan se slik ut etter at franskmannen sa han heller ville til United. Derfor har Manuel Pellegrini nå vendt blikket mot Pepe og vil gjøre 31-åringen til Vincent Kompanys nye stoppermakker, skriver Daily Star

Diego Costa blir snart Chelsea-spiller. Det er bare et spørsmål om tid før London-klubben kan bekrefte kjøpet av Atlétco Madrid-spilleren nå etter at han selv nærmest offentliggjorde overgangen til den spanske avisen AS. Etter møtet med El Salvador sa brasilianeren med spansk pass at «det ser slik ut» på spørsmål om han blir Chelsea-spiller.

Nederlandske Louis van Gaal er for tiden opptatt med VM-forberedelser med Nederland, men har fremdeles tid til å gi Manchester United instruksjoner for spillerkjøp. Nå tyder ting på at Arturo Vidal står på ønskelisten etter at van Gaal sa han alltid har hatt lyst til å kjøpe han. Juventus-spilleren har hatt en strålende sesong i Italia og flere storklubber trakter etter han, melder Daily Mail

Samme avis lister også Mats Hummels, Bastian Schweinsteiger og Thomas Müller opp. Til sammen er Manchester United villig til å legge én milliard kroner på bordet for disse.

Arsène Wenger er på utkikk etter en keeper som kan gi Wojciech Szczesny kamp om plassen etter at Lukasz Fabianski gikk til Swansea. Ifølge Daily Mirror skal det bli den colombianske VM-keeperen David Ospina. 25-åringen er tilgjengelig for rundt 35 millioner kroner. 

Gareth Barry er tilgjengelig i sommer etter at han ble frigitt av Manchester City. 33-åringen gjorde det veldig bra på lån hos Everton forrige sesong og er ønsket tilbake dit, men Daily Star skriver at Queens Park Rangers og Stoke vil gi Roberto Martínez kamp om signaturen til Barry.

Den spanske storklubben Real Madrid kan bli Ramires' neste stoppested. Chelsea-spilleren skal være ønsket i den spanske hovedstaden av Carlo Ancelotti. Brasilianeren hadde en svak andre halvdel av sesongen som var, og Chelsea skal visstnok la seg overtale til å selge for rundt 250 millioner kroner, hevder The Sun

Med en midtbanespiller ut, må en midtbanespiller komme inn, og mye tyder på at det blir FàbregasChelsea har startet forhandlingene med Barcelona, og ifølge The Times føler de seg sikre på at de skal klare å hente spanjolen for under 300 millioner kroner.

Liverpool har fått en positiv start på overgangsvinduet og har allerede sikret seg to spillere. Nå skal Xherdan Shaqiri være svært nær en overgang til Merseyside, hevder Daily Star. Sveitseren har slitt med å spille seg inn på det eminente Bayern München-laget og vil forlate tysk fotball. Avisen skriver videre at et bud på rundt 150 millioner er det som skal til for at Bayern takker ja.

Hvor spiller Rio Ferdinand neste sesong? Det er i alle fall ikke mangel på friere, og en av disse er Aston Villa. Problemet er at 35-åringen helst vil spille fotball i London, og skal ifølge Daily Mail foretrekke Tottenham. Det er dårlig nytt for West Ham, Crystal Palace og QPR, som alle er interesserte. I tillegg følger Galatasaray og LA Galaxy nøye med på situasjonen.