TA MED EN VENN: Andrea Ranocchia og Italia-lagkameratene slipper å føle seg ensomme på do, men det spørs om det blir så veldig mange fellesseanser akkurat her. Fotomontasje: Twitter/NTB scanpix
TA MED EN VENN: Andrea Ranocchia og Italia-lagkameratene slipper å føle seg ensomme på do, men det spørs om det blir så veldig mange fellesseanser akkurat her. Fotomontasje: Twitter/NTB scanpix

– Er det fordi man ikke skal føle seg alene?

Italias VM-stjerner får den samme toalettopplevelsen som Sotsji-utøverne fikk.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er en del likheter mellom Sotsji-OL i Russland og Brasil-VM nå i sommer, spesielt når det gjelder det å ha et avslappet forhold til deadlines.

Som i Sotsji har det vært en kamp mot klokken for å få de brasilianske VM-stadionene klare til mesterskapet, men det er ikke bare der det skjer rare ting.

I Sotsji var det en rekke problemer med fasilitetene, og noe av de mest fascinerende var enkelte av toalettløsningene. Sotsji bød både på dobbeltdo, og toaletter med speil i taket slik at man kunne se hva personen i nabobåsen drev med.

– Fordi man ikke skal føle seg alene?

Nå viser det seg at det ikke bare er i Russland man har en forkjærlighet for dobbelttoaletter.
Fredag tvitret nemlig Italia-forsvarer Andrea Ranocchia et bilde en lignende variant i Brasil.

– Hvorfor er det slik??? Er det fordi man ikke skal føle seg alene, spør han.

Italienerne ankom Brasil torsdag, og etter å ha landet i Rio de Janeiro reiste de med buss til sin treningsleir i Mangaritaba.

Der bor de på Portobello Safari Resort, men det er uvisst om det var der Ranocchia knipset sitt toalettblinkskudd.

– Perfekt

Cesare Prandellis menn er nå i gang med forberedelsen til sin første kamp mot England i Manaus den 14. juni, og selv om toalettfasilitetene muligens ikke er i orden så er det viktigste på plass.

– Opplegget er perfekt, og treningsbanen er glimrende, sier Prandelli til AP.

Og selv om toalettbesøkene kan bli i overkant intime, så er det andre ting å glede seg over. Ciro Immobile tvitret et bilde som viser at Italia-spillerne kan nyte strandlivet når de ikke trener.

– Venter på den første treningsøkten i Brasil. Jeg har sett verre treningsleire, skriver den angriperen som nylig skrev under for Dortmund.

PS: Ranocciha har reist til Brasil med Italia troppen, men er ikke blant Cesare Prandellis 23 utvalgte. Han er nummer 24 i troppen, og får kunne spille VM-fotball dersom han blir hentet inn grunnet skadeforfall fra en lagkamerat.