BEKREFTER INTERESSE: José Mourinho bekrefter at Chelsea vil hente Cesc Fàbregas. Foto: AP Photo/Manu Fernandez.
BEKREFTER INTERESSE: José Mourinho bekrefter at Chelsea vil hente Cesc Fàbregas. Foto: AP Photo/Manu Fernandez.

Fotballryktene: José Mourinho bekrefter Fàbregas-interesse

Chelsea kan få på plass flere nye signeringer i løpet av de neste dagene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det har vært mye snakk om Cesc Fàbregas denne uken, og torsdag fikk vi de første solide tegnene på at hans tid i Barcelona er forbi da lagkamerat Gerard Piqué avslørte det - selv om det ikke var meningen.

Fredag skriver vanligvis troverdige The Guardian at José Mourinho bekrefter interessen. Dette sier han selv til avisen. Ettersom Arsenal ikke vil ha 27-åringen tilbake, mens Liverpool, Manchester United og Manchester City heller vil prioritere å forsterke andre lagdeler, er Chelsea eneste utvei for Fàbregas, som sier han vil tilbake til Premier League.

Tidligere denne uken ble det også sagt at Alberto Moreno ikke var langt unna en overgang til LiverpoolBrendan Rodgers har vært tidlig ute i sommer og sikret seg to spillere allerede. Den tredje, Moreno, blir klar neste uke, hevder Mirror. De skriver at klubbene er enige om en sum på 180 millioner kroner, og at venstrebacken skriver under på en femårsavtale.

Torsdag ble det sagt at Southampton ville ha Javier Hernandez i retur dersom de skulle selge Luke Shaw til Manchester United. Fredag melder Express at Inter Milan vil hente 26-åringen på lån, noe mexicaneren kan være villig til siden han visstnok ikke var fornøyd med spilletiden forrige sesong. 

Chelsea har flere spillere i kikkerten i tillegg til Cesc Fàbregas. Foruten Diego Costa håper de å få på plass Luís Filipe og Tiago i en trippelavtale verdt 500 millioner kroner med Atlético Madrid. Mirror skriver at Filipe skal fly til London lørdag, mens Costa som kjent allerede har bestått den medisinske testen. 

Også i Nord-London sitter det en med skumle planer. For dersom Lorenzo Insigne imponerer i VM, vil Arsène Wenger sette inn støtet på 23-åringen og hente han til Arsenal. Speidere fra klubben skal ha fulgt italieneren nøye i Napoli denne sesongen, og Wenger skal være villig til å legge 170 millioner kroner på bordet dersom han lar seg imponere, skriver Express.

Luuk de Jong ble ikke den suksessen Newcastle hadde håpet at han skulle være. Spissen gikk blant annet tolv kamper uten scoringer på rad da han var på lån. Nå håper de broren Siem de Jong er en større suksess. Ifølge Daily Star har The Toons allerede vært i kontakt med midtbanespilleren.

Mauricio Pocchetino håper han kan gjøre Julian Green til sin første signering i sommer. Stortalentet til Bayern München er foreløpig langt unna en plass på førstelaget til de tyske mesterne og skal derfor være interessert i en overgang, hevder Metro. 18-åringen skal også være med USA til VM. 

Også Chelsea prøver å sikre seg et talent i sommer. Ifølge Daily Star er Mourinho på jakt etter det mexicanske stortalentet Jurgen Damm. Det hevder i alle fall spillerens klubb, Pachuca. Avisen skriver at forhandlinger kan starte i løpet av uken.

Eliaquim Mangala har vært på Manchester Citys radar helt siden de mislyktes å signere han i januar. Forrige måned uttalte Porto-stopperen at han heller ville til Chelsea fordi klubben er basert i London, og nå sier franskmannen at han heller vil til Manchester United. Det skriver Daily Mail

Ole Gunnar Solskjær kan miste keeperen sin i sommer. Ifølge Daily Mail har nemlig Arsenal lagt inn et bud på 60 millioner kroner for David Marshall, men Cardiff takket blankt nei.

Mer og mer tyder på at Romelu Lukaku ikke spiller i Chelsea neste sesong. Én mulighet er at han brukes som en del av avtalen med Costa. Samtidig skriver Daily Mail at Everton har åpnet samtaler med London-klubben for å prøve å hente han tilbake til Merseyside. Også to andre klubber har vist seriøs interesse.

Samme avis skriver at Chelsea nå vil tilby Eden Hazard en ny kontrakt verdt to millioner i uken for å holde interessen fra Paris Saint-Germain unna.