PSYKISK TØFT: Aurora Gude under innspilling av reality-serien i Marokko. Foto: Pressebilde, TV 3
PSYKISK TØFT: Aurora Gude under innspilling av reality-serien i Marokko. Foto: Pressebilde, TV 3

Vinneren av Paradise Hotel:
–Jeg trodde jeg hadde blitt gal

Produksjonen måtte overbevise reality-deltakeren om at hun ikke var gal under innspilling. 

Finalen av reality-serien Paradise Hotel gikk av stabelen på TV 3 i kveld og det var Aurora Gude (21) og Nikolai Bennis (22) som gikk av med seieren. 

– Jeg var helt i sjokk. Jeg har aldri følt en sånn glede i hele mitt liv, sier Aurora på finalefesten. 

Nikolai møtte ikke opp på finalefest

På utestedet Mona Lisa i Oslo var den røde løperen rullet ut, men Nikolai selv møtte ikke opp. 22-åringen var nemlig på bartender-kurs i varmere strøk.

– Det er veldig synd at han ikke er her, vi oppfordret til det, men man kan ikke tvinge noen, sier PR-ansvarlig Linda Glomlien. 

Pengepremien i reality-serien er på 300.000 kroner. Vinnerparet skal dele pengene seg i mellom, men før beløpet deles må de gjennom en «troskapstest». 

– Jeg var så sinnsykt nervøs da jeg fikk kula i hendene. Hele kroppen rista av nervøsitet, sier Aurora. 

Ba om psykisk støtte fra TV 3

I «troskapstesten» holder deltakerne hver sin glasskule som de kan velge å slippe i bakken om de vil ha pengepremien for seg selv. 

– Jeg sa til TV 3 at jeg måtte ha støtte av dem om jeg slapp den kula for jeg orket ikke mer kritikk for jeg hadde jo så og si blitt mobbet hele veien. Jeg og Ann Marielle gråt jo hver kveld og ville egentlig bare hjem på slutten. Det var produksjonen som bygget oss opp slik at vi klarte å fortsette spillet, sier Aurora. 

Faren døde av kreft 

Både Nikolai og Aurora valgte å slippe kulen, men Aurora var sekundet raskere, og gikk derfor av med pengepremien. 

– Pengene skal jeg bruke på en real shoppingtur, også skal jeg spare noe i BSU. Jeg vil kanskje donere noe til kreftsaken. Pappaen min døde av kreft da jeg var 10 år gammel så jeg har et nært forhold til akkurat det, sier Aurora.

Trodde hun var blitt gal

Aurora angrer ikke på oppholdet og kan bekrefte at moren ikke har gjort henne arveløs. Hun må likevel innrømme at oppholdet var mye tøffere psykisk enn forventet. 

– Jeg har vært gjennom en tøff situasjon i hele mitt liv og dette er en god nummer to. Jeg trodde ved flere anledninger at jeg var blitt gal. Jeg måtte spørre produksjonen, som overbeviste meg om at det ikke stemte. De ga meg selvtillit til å komme gjennom, sier Aurora.

«Hei, kan du dø?»

I ettertid har 21-åringen fått mye positiv tilbakemelding, men også negative kommentarer.

– Jeg har fått meldinger på Facebook hvor folk skriver «Hei, jeg hater deg» og «Hei, kan du dø», men det har stort sett vært positivt. Jeg elsket meg selv før deltakelsen på «Paradise Hotel» og jeg har veldig høy selvtillit. Jeg er glad jeg har det eller så hadde jeg ikke taklet det like bra, sier Aurora.