RETT FRA MØTE TIL TRENING: Her kommer Per Joar Hansen og Ole Selnæs ut fra oppvaskmøte.
RETT FRA MØTE TIL TRENING: Her kommer Per Joar Hansen og Ole Selnæs ut fra oppvaskmøte.

Per Joar Hansen blir tema på styremøte i kveld

Styreleder Ivar Koteng vil ikke utelukke drastiske tiltak. 

Det har vært hektisk møteaktivitet i korridorene på Lerkendal i dag. Trener Per Joar Hansen sitter svært utrygt etter det sviende cupnederlaget mot Ranheim, og i dag samlet treneren Rosenborg-spillerne til et oppvaskmøte.

RBK-treningen måtte utsettes en time på grunn av møtet.

– Vi måtte lufte ordentlig ut etter det som skjedde i går. Det var en god prat, sier Hansen til TV 2.

– Hva ble sagt?

– Alle er selvsagt fryktelig skuffet og frustrert etter det vi gjorde i går. Spesielt siden vi ledet 2-0 ved pause. Alle er enige om at det ikke er godt nok. Det finnes mange ulike forklaringer på hvorfor det blir som det blir. Det er vanskelig å peke på enkeltområder, sier Hansen. 

Rosenborgs styreleder Ivar Koteng bekrefter at Perry blir et tema på styremøte i kveld. 

– Selvfølgelig blir Per Joar Hansen og A-laget til Rosenborg et tema i kveld. Vi er langt fra fornøyd med det sportslige som har skjedd i det siste, og må finne ut hva vi skal gjøre for å snu dette, sier Koteng til TV 2.

Han varsler tiltak.

– Et eller annet må skje, noe må vi forandre på, medgir styrelederen.

– Er det snakk om drastiske tiltak?

– Ja, det kan det være. Men om vi avklarer i kveld, om en uke eller måned kan jeg ikke svare på. Et eller annet vil vi gå ut med i kveld.

– Kan det bety at Perry får sparken?

– Nei, det vil overraske meg veldig om det blir utfallet i kveld. Det viktigste i kveld blir å høre hva sportslige leder Erik Hoftun mener om veien videre, sier Koteng.

Kveldens styremøte har for øvrig vært planlagt i lang tid, så det er tilfeldig at det gjennomføres dagen etter cupfadesen mot Ranheim.

Per Joar Hansen ser videre etter cupnederlaget.

– Vi må bli ferdige med kampen. Vi får ikke spilt den om igjen. Det viktige nå er at vi klarer å komme oss opp på hesten igjen fortest mulig. Vi har to kjempeviktige kamper mot Lillestrøm og Start, sier Hansen. 

Svake sportslige resultater har resultert i en gryende misnøye med Hansen og Erik Hoftun blant RBK-supporterne.

Gamle Rosenborg-spillere er heller ikke fornøyde med tingenes tilstand. 

– Perry er avhengig av å selge inn budskapet sitt til spillerne. Han trenger spillere som er villig til å blø mer for klubben enn det de gjør nå. Det bor mye kvalitet i spillergruppa, men det hjelper ikke om de nikker og sier ja i garderoben, for så å gå ut på matta og gjøre noe helt annet, sier Bent Skammelsrud.