FORLATER BARCELONA: Mikrofoner plukket opp en samtale mellom Gerard Piqué (t.h.) og Vicénte del Bosque, der førstnevnte avslørte at Cesc Fàbregas (t.v.) forlater Barcelona for litt under 300 millioner kroner. Foto: REUTERS/Albert Gea
FORLATER BARCELONA: Mikrofoner plukket opp en samtale mellom Gerard Piqué (t.h.) og Vicénte del Bosque, der førstnevnte avslørte at Cesc Fàbregas (t.v.) forlater Barcelona for litt under 300 millioner kroner. Foto: REUTERS/Albert Gea

Fotballryktene: – Piqué og del Bosque avslørte at Fàbregas drar

Mens Liverpool dropper Adam Lallana og vender heller blikket mot Lazar Markovic.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ser ut til å bli en svært interessant sommer på overgangsfronten, og flere klubber har planer om å forsterke laget i sommermånedene.

Vi følger ryktebørsen daglig, og gir deg oppdateringer på hvilke spillere som blir koblet til din favorittklubb.

 

Cesc Fàbregas forlater Barcelona. I tillegg til at spekulasjonene har vært enorme den siste tiden, har nå hans venner på landslaget avslørt at en avtale allerede i orden. Det var på et pressetreff onsdag at en samtale mellom Gerard Piqué og Vicente del Bosque ble plukket opp av mikrofonen til to TV-stasjoner. Ifølge Daily Mail hører man Barca-stopperen si «Cesc sa til meg at alt var i boks. Han drar. 270 millioner kroner, fortalte han meg».

Det de ikke avslørte derimot, var hvilken klubb han nå signerer for. Express skriver at Manchester United har kastet seg inn i kampen igjen, og de kan vinne den kampen siden de ikke spiller i Mesterligaen neste sesong og dermed ikke er en trussel for BarcelonaLuis Enrique skal være svært skeptisk til å slippe han til Chelsea og José Mourinho, og derfor vil London-klubben tilby 27-åringen to millioner i ukelønn for å sikre seg spanjolen, hevder Metro.

Luis Suárez beroliget for ikke lenge siden Liverpool-fansen om at han spiller i rødt neste sesong. Men det spørst om ikke uruguayaneren og ikke minst Merseyside-klubben gir etter når Real Madrid slenger 700 millioner kroner på bordet og tilbyr Suárez 2,5 millioner i ukelønn. Daily Mirror skriver i alle fall at Carlo Ancelotti har gitt klubben grønt lys til å forsøke.

Tidligere denne uken ble det sagt at Alberto Moreno kun var timer unna en overgang til Liverpool. Nå har det gått flere dager uten at noe er bekreftet. Daily Mail skriver at Tottenham planlegger å ødelegge overgangen og heller hente 21-åringen til Nord-London. Også Chelsea er interessert i venstrebacken. Spurs vil tilby Roberto Soldado på lån og Étienne Capoue i tillegg til 140 millioner kroner i retur.

Diego Costas overgang til Chelsea blir klubbens største signering i sommer, hevder Daily Star. Avtalen skal gå i orden denne uken, sies det, noe som åpner for at Fernando Torres og Demba Ba kan forlate klubben. 

Og med Costa på vei bort, vil Atlético Madrid hente erstatter i Romelu Lukaku. Mirror skriver at La Liga-klubben vil hente kraftspissen på lån neste sesong. Men ligarivaler Valencia vil ha Lukaku til Spania på permanent basis og planlegger et bud på 180 millioner kroner.

Arsène Wenger vil prøve å gjøre et kupp i sommer ved å hente den 26 år gamle forsvareren Nemanja Pejcinovic gratis til klubben. 26-åringens kontrakt med Ligue 1-laget, Nice, går ut i sommer. Videre skriver Express at Thomas Vermaelens fremtid er usikker, og at Arsenal kan komme til å punge ut for å hente enda en stopper i sommer.

Southampton er lite lysten på å miste stjernene sine i sommer, og Liverpools interesse ser ut til å avta. Mirror melder nemlig at Merseyside-klubben nå vil droppe Adam Lallana og heller rette blikket mot Benficas Lazar Markovic i stedet. Brendan Rodgers er redd Saints vil prise Lallana høyere enn The Reds er villig til å betale. Samtidig krever Benfica 300 millioner kroner for Markovic.

Samme avis skriver også at Queens Park Rangers vil prøve å gjøre Bafetimbi Gomis til Premier League-spiller. Harry Redknapp vil gi franskmannen 700 000 kroner i uken for at han skal velge London-klubben fremfor Newcastle, Sunderland og Swansea.

Ross McCormack kan også bli å finne i Premier League neste sesong. Leeds-spissen er urolig etter sparkingen av Brian McDermott, og Mirror hevder at Newcastle vil ta opp kampen med West Ham om hans signatur.

Southampton står fremdeles uten manager. Mirror hevder at de skal ha forsøkt seg på Fulhams Felix Magath, men Vest-London-klubben blokkerte forespørselen.

Liverpools Pepe Reina tilbragte hele forrige sesong på lån hos Napoli. Den italienske klubben vil helst ha spanjolen inn på permanent basis, men til Sky Sports innrømmer klubbpresident, Aurelio De Laurentiis at de fremdeles er usikre på om avtalen går i orden.