KLATRER: Rap-duoen Nico & Vinz (tidligere: Envy) med Nicolay Sereba (tv) og Vincent Dery gjør det stort i USA. Her under opptreden på Spellemannsprisen 2013. Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
KLATRER: Rap-duoen Nico & Vinz (tidligere: Envy) med Nicolay Sereba (tv) og Vincent Dery gjør det stort i USA. Her under opptreden på Spellemannsprisen 2013. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

Nico og Vinz nærmer seg toppen av Billboard-lista

Låta «Am I wrong» ligger nå på 6. plass på verdens største og viktigste hitliste. 

Duoen Nico og Winz tar USA med storm. Låta «Am I Wrong» klatrer stadig på verdens største hitliste - Billboard-listen i USA. 

Tangerer Ylvis

Onsdag kveld rykker låta to plasser frem - fra 8. til 6. plass, melder Billboard.com

Det betyr at Nico og Winz tangerer det Ylvis klarte i oktober 2013,

Billboard skriver at «Am I Wrong» i tillegg går fra 16. til 14.plass på låter som streames via ulike musikktjenester. 

Til nettstedet 730.no forteller Oslo-gutta at de har jobbet lenge for å nå målet. 

– De siste fem årene har vi planlagt hvordan vi skal klare å nå mennesker, også utenfor Norges landegrenser. Og nå er Lambertseter og Holmlia på Billboard. Alt er mulig, sier Nico til 730.no. 

– Lage best mulig musikk

Videre forteller Vinz at det føles utrolig godt, men at de nesten ikke skjønner hva som foregår. 

– Det blir nok lettere for oss å skjønne hvor stort dette er når vi får det litt på avstand. Akkurat nå er det mye nytt som skjer, samtidig som vi er veldig fokuserte på å lage den beste musikken vi kan lage, sier han. 

Oslo-duoen debuterte i desember 2010, og er også blitt kåret til årets urørt på NRK P3. I 2013 opptrådte de på Nobels fredpriskonsert i Oslo spektrum. 

Som eneste norske artister er det kun a-ha som har klatret helt til topps på Billboard-listen. Det skjedde med låten «Take on Me» i oktober 1985.