Tromsdalen sendte Godset ut av cupen

Ronny Deilas menn tapte 2-4 etter ekstraomganger.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tromsdalen-Strømsgodset 4-2, etter ekstraomganger

Tirsdag ble det kjent at Ronny Deila er høyaktuell som ny manager i den skotske storklubben Celtic, men fra hovedpersonen selv har det vært stille.

Han ønsket ikke å kommentere interessen før Godsets cupkamp mot Tromsdalen, fordi han ville ha fullt fokus på kampen.

Tromsdalen-sjokk

Og det ble ingen enkel dyst for Godset, som havnet under da Andreas Sletvold sørget for hjemmejubel etter 28 minutter.

Tidlig i andre omgang så det ut til at Godset var tilbake på sporet igjen, da Thomas Lehne Olsen sørget for 1-1. Men flere mål ble det ikke i ordinær tid.

Ekstraomgangene var så vidt kommet i gang da Tromsdalen sjokkerte den regjerende seriemesteren igjen. Kim André Råde sørget for 2-1 til Tromsdalen.

Verre skulle det også bli, for med sju minutter igjen av andre ekstraomgang utnyttet Tor Martin Mienna rot i Godset-forsvaret og satte inn 3-1.

– Veldig skuffet

Martin Ovenstad tente Godsets håp to minutter senere, men Tromsdalen scoret igjen like etter avspark da Kim André Råde satte inn sitt andre mål for kvelden og sendte Godset ut av cupen.

– Jeg er veldig skuffet over prestasjonen, og at vi faller sammen i en så viktig periode. Jeg må bare gratulere Tromsdalen, sier Ronny Deila til TV 2.

– Tromsdalen sto frem som et meget godt lag, blødde for drakta og fortjente å gå videre, sier Godsets daglige leder, Erik Espeseth, til TV 2.

Ronny Deilas fremtid i klubben ville han imidlertid ikke si noe om. 

– Vi svarer på samme måte som alltid. Å kommentere spekulasjoner i media gjør vi aldri. På generelt grunnlag er det smigrende at våre spillere og trener blir lagt merke til i utlandet, sier Espeseth, før han legger til at han forholder seg til at Deila har kontrakt med Godset ut 2016.