RASK RETUR TIL GAMLE GRESS? Dersom Ronny Deila blir Celtic-manager, så kan han få en snarlig retur til Drammen og Marienlyst. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
RASK RETUR TIL GAMLE GRESS? Dersom Ronny Deila blir Celtic-manager, så kan han få en snarlig retur til Drammen og Marienlyst. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Drømmer om å møte Deila i Mesterliga-kvalik

Godsetunionen viser forståelse om Ronny Deila går til Celtic, og håper på snarlig gjensyn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Drammen/Bergen (TV 2 Sporten): Mye tyder på at Ronny Deila blir Celtics neste manager, og dersom han får managerjobben i den skotske storklubben kan det likevel bli en snarlig retur til Drammen.

– Hvis det skjer, så er muligheten til stede for at Celtic møter Strømsgodset i andre kvalifiseringsrunde i Champions League i juli, sier leder og talsmann i Godsetunionen, Marius Paulsen Andreassen, til TV 2.

– Vil bli tatt veldig godt imot

Både Celtic og Godset går inn i den andre kvalikrunden, og siden den spilles regionalt, med Norden, Storbritannia og Irland regnet som én region, kan lagene dermed bli trukket mot hverandre. Dermed er det mulig at lagene møtes 15-16. juli og 22-23. juli.

– Det hadde vært veldig morsomt om Celtic, med Deila som manager og Stefan Johansen som midtbanegeneral, kommer til Marienlyst. Da vil de bli tatt veldig godt imot, sier supporterlederen.

– Levende legende i Drammen

Paulsen Andreassen er naturligvis ikke glad for å miste Deila, men ser stort på det når en klubb som Celtic kommer på banen.

– Det er trist om han forlater Strømsgodset, for all del. Han er en levende legende i Drammen, og kommer til å være det i all fremtid. Men får han et tilbud fra storklubben Celtic ønsker jeg ham all mulig lykke, sier lederen for Godsetunionen.