Eirik Søfteland vant i blanke messingen

Eirik Søfteland og Nasya Kamitskaya vant «Skal vi danse» 2013.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For andre gang i løpet av et halvt år stod Eirik Søfteland i en direktesendt finale på TV og hørte ordene: «Og vinneren er...»

Endelig seier

I Idolfinalen i Oslo Spectrum i mai var det navnet til Siri Vølstad jensen som ble ropt opp.
I kveld fikk Eirik endelig høre sitt eget navn bli ropt opp og ble dermed med sin partner Nadya Khamitskaya vinnerne «Skal vi danse» 2013.

SE AVGJØRELSEN HER:

– Når du bestemmer deg for å gjøre noe, og du virkelig har bestemt deg så er det ingen vits i å være nervøs, da er det bare å kose seg for da går det som regel bra, fortalte Eirik rett etter at seieren var et faktum.

Historisk seier for Nadya

Med seieren i kveld ble også Nadya Khamitskaya historisk som den første som har vunnet «Skal vi danse» to ganger. Første gang var med Åsleik Engmark i 2010
I blanke messingen
Det ble utover kvelden varmt i TV-studioet men Eirik hadde funnet sin egen løsning og valgte å stille naken under kilten, noe fotografene også fikk med seg.

– Fantastisk! Dette er fantastisk fordi jeg har vunnet denne seieren med Eirik, sa en andpusten og tydelig fornøyd Nadya til programlederne.

Skal skjenke Kim-Daniel

– I kveld blir det øl, vin..alt som er godt! Kim-Daniel, jeg skal skjenke deg under bordet i kveld, fortalte en lykkelig vinner og rettes samtidig en takk til sin venn og finale-konkurrent.
Kim-Daniel som tapte finalen innrømmet at det var trist.

Litt surt

– Det er litt surt, og jeg tenker litt på Elena som har slitt mye med meg. Nei, her står vi og det er Eirik som holder pokalen - gratulerer, sa Kim-Daniel rett etter avgjørelsen.

Håper det «kicker» litt

For Eirik blir det fult fokus på musikk-karriéren framover
– Jeg slapp en singel i går og det har gått veldig bra med salg på iTunes, så får vi bare håpe at det «kicker» litt nå..og jeg skal rett i studio og lage masse musikk, fortalte Eirik i intervjuet med God kveld Norge etter at lysene på dansegulvet var slukket.

Det var svært jevn mellom de to finalistene og dommerne var svært fornøyde med oppvisningen de fikk. Det var likevel Eirik og Nadya som scoret høyest etter shownummeret og samtlige dommere ga dem 10 poeng.
Se den fantastiske «Braveheart»-showdansen her: