Angelina Jolie lar seg ikke skremme av angriper

Angelina Jolie snakker om angrepet på ektemannen Brad Pitt forrige uke. Mannen som utførte stuntet hevder han aldri slo.

Brad Pitt og Angelina Jolie gikk forrige uke på den røde løperen ved El Captain Theatre i Hollywood da Pitt ble angrepet.

En mann, identifisert som Vitalii Sediuk, hoppet over sperringene, og banet seg vei mot skuespilleren. Ifølge US Weekly klarte mannen å slå Pitt i ansiktet før sikkerhetsvaktene kastet seg over han.

Hevder han aldri slo

Sediuk som har gjort lignende stunt tidligere forteller i et intervju med APTN at det slettes ikke er sant at han angrep Pitt fysisk.

– Jeg slo aldri! Jeg dyttet aldri! Dette er fullstendig usant og slike usannheter skader ikke bare meg men også min familie, forklarerte Sediuk i intervjuet.

Lar seg ikke skremme

Det berømte skuespillerparet var på vei til premieren av filmen Maleficent, hvor Angelina Jolie har hovedrollen.

Under en PR-tur i Kina i går fortalte Angelina at det som skjedde ikke har skremt ektemannen, Brad Pitt.

– Mannen min er en sterk mann som taklet situasjonen helt korrekt.

Angelina Jolie poserer for fotografene i Shanghai under lanseringen av filmen
Angelina Jolie poserer for fotografene i Shanghai under lanseringen av filmen "Maleficent" som er en gjenfortelling av livet til heksen som ønsket Tornerose død. Foto: Scanpix

Må holde seg unna familien

Etter stuntet ble Vitalii Sediuk geleidet bort av politiet og har nå fått en kjennelse i retten om å holde seg unna Brad Pitt og Angelina i framtiden. Han får heller ikke oppsøke røde løpere i Hollywood.

Et unntak til regelen

Angelina Jolie vil ikke at episoden skal forandre måten familien beveger seg på i samfunnet.

– Denne type mennesker er unntaket til regelen. Flesteparten av fansen er fantastiske. Vi har hatt mange flotte opplevelser gjennom årene og vi er takknemlige for deres støtte. Det som skjedde vil ikke forandre måten vi oppfører oss på, fortalte Angelina til APTN.