NÅ KAN DU GJØRE ET KUPP: Elise Thorsnes ønsker å bytte sin Volkswagen Polo mot en Iphone.
NÅ KAN DU GJØRE ET KUPP: Elise Thorsnes ønsker å bytte sin Volkswagen Polo mot en Iphone.

Landslagsstjerne bytter vekk bilen sin (!) i «2 mot 1»

– Dette er uten tvil den beste premien vi har hatt, stråler programlederne.

Kvinnelandslagets Elise Thorsnes (25) ønsker å bytte bort bilen sin i den siste utgaven av «2 mot 1». I retur ønsker hun en ny Iphone 5S.

– Bilen har både revers, vindusviskere og blinklys. Det har aldri vært noen problemer med den, lover Stabæk-spilleren.

Hun forteller at bilen, en Volkswagen Polo, har kjørt 93 000 kilometer. Den er i god stand. Med på kjøpet følger også debutalbumet til Aqua, «Aquarius»

Se «2 mot 1» på TV 2 Sportskanalen i kveld kl. 21.30 eller på tv2.no i morgen!

– Jeg har kjøpt meg ny bil, og jeg trenger å kvitte meg med den gamle. Den går helt fint, men jeg ville ha en bil jeg kan kjøre litt lengre med, en jeg kan kjøre med på fjellet. Bilen begynner å riste litt når den nærmer seg 100 km/t, forteller Thorsnes, som nå har fått seg en Toyota Corolla.

– Jeg tror jeg kommer til å savne den gamle bilen. Det var den bilen jeg lærekjørte med da jeg skulle ta lappen. Den har fulgt meg opp gjennom årene, sier Thorsnes.

Her kan du se alle «2 mot 1»-episodene

Hun tok programlederne i «2 mot 1», Christian Gauseth og Mads Hansen, med på en kjøretur i doningen. Gauseth innrømmer at han fikk hakeslepp da Thorsnes fortalte at hun ville bytte bort bilen sin. 

– Jeg håper det blir bra med pågang. Det er god verdi i bilen. Det er jo anlegg og greier, sier Gauseth.

TRO TJENER: Elise Thorsnes vil bytte bort sin Volkswagen Polo.
TRO TJENER: Elise Thorsnes vil bytte bort sin Volkswagen Polo.

– Jeg ble litt sjokkert før jeg begynte å flire. Vi har jo hatt litt forskjellige ting som er blitt byttet bort, men jeg hadde ikke forventet noe så svært, sier Gauseth.

Mjøndalen-spilleren fikk et godt inntrykk av bilen i løpet av den korte kjøreturen. 

– Bilen luktet veldig godt. Det var en søt, kvinnelig lukt i bilen. Nesten litt som duftlys. I tillegg var det svært behagelige sportsseter, forteller Gauseth.

– Hva har vært den dårligste premien til nå i «2 mot 1»?

– Det var ikke så mye respons på Aksel Berget Skjølsviks solstoler. Jeg tror ikke det var en eneste person som ville ha dem. Men Aksel er en kompis av meg, så han tåler å få den, sier programlederen. 

PS! For å være med i kampen om Thornes' Volkswagen må du legge ved et bilde av din Iphone 5S på Twitter eller Instagram og merke innlegget med «2mot1»