LAMPARDS ERSTATTER: Cesc Fàbregas kan bli Frank Lampards erstatter i Chelsea hevder Telegraph å vite. Foto: AFP PHOTO / JAVIER SORIANO
LAMPARDS ERSTATTER: Cesc Fàbregas kan bli Frank Lampards erstatter i Chelsea hevder Telegraph å vite. Foto: AFP PHOTO / JAVIER SORIANO

Fotballryktene: – Fàbregas skal erstatte Lampard i Chelsea

Mens Mauricio Pocchetino har startet planleggingen til neste sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ser ut til å bli en svært interessant sommer på overgangsfronten, og flere klubber har planer om å forsterke laget i sommermånedene.

Vi følger ryktebørsen daglig, og gir deg oppdateringer på hvilke spillere som blir koblet til din favorittklubb.

Hvor spiller Cesc Fàbregas neste sesong? Det er det store spørsmålet. Det som nesten er sikkert, er at han ikke spiller i Barcelona i alle fall. Flere klubber rundt om i Europa har vist sin interesse, men spanjolen skal foretrekke en overgang til England.

Det er gode nyheter for blant annet Chelsea, som nå vil prøve å hente midtbanemannen til Vest-London. The Telegraph skriver at José Mourinho vil gjøre han til den nye Frank Lampard nå som veteranen gir seg. Portugiserens førstevalg skal være Koke, men etter at Barcelona nå har kastet seg inn i kampen om Atlético Madrid-spilleren, innser han at det kanskje er lettere å hente Fàbregas.

Manchester United prøvde å hente Fàbregas i fjor, men interessen har kjølnet etter at Louis van Gaal ble klar som ny sjef. Samtidig sier Arsène Wenger og Arsenal nei. Robbie Fowler mener nå at Liverpool bør si ja og prøve å hente han til Merseyside. I Express er den tidligere Liverpool-spilleren sitert på at han mener Fàbregas vil passe perfekt inn i Liverpool.

Tottenham er den nye sjefen Mauricio Pocchetino i ferd med å komme på plass. Argentineren har begynt å legge planene for neste sesong, og det er spesielt på backene den tidligere Southampton-manageren vil forsterke. Ifølge Daily Mail har Spurs kontaktet Feyenoord om Daryl Janmaat. Den nederlandske klubben vil ha rundt 60 millioner kroner. I tillegg står Swansea-back Ben Davies og Chelseas Ryan Bertrand på ønskelisten.

Pocchetinos gamle arbeidsgiver, Southampton, har store problemer med å beholde alle stjernene sine i sommer. Sistemann som nå linkes ut er Gastón Ramírez. Det er Torino som vil hente han tilbake til Serie A, men Southampton sier de ikke har behov for å selge noen av stjernene sine.

Det bygger seg opp, om det ikke allerede har gjort det, til å bli en stor overgangssaga rundt Thibaut CourtoisChelsea-fansen er delt i sin mening om 22-åringen burde få sjansen på bekostning av Petr Cech neste sesong. Nå bekrefter i det minste keepertalentet at han har snakket med José Mourinho, skriver Daily Star, men han ville ikke si noe om hvor han spiller neste sesong.

Tidligere Molde-spiller Mame Biram Diouf kan gjøre comeback i Premier League neste sesong. Styreformann i Stoke, Peter Coates, uttalte til BBC Radio Stoke at de håper å få på plass en avtale for Hannover-spissen så snart som mulig.

Arturo Vidal har vært en midtbanegigant for Juventus denne sesongen, og har tiltrukket seg interesse fra engelske klubber som Arsenal, Manchester United og Tottenham. Men Real Madrid har klar en byttehandel med Juventus som innebærer at de får Vidal, mens Álvaro Morata går motsatt vei, melder Express.

Napoli har også planer om å en byttehandel i sommer. Rafa Benítez vil forsøke å sikre seg Tottenhams midtstopper Jan Vertonghen ved å tilby Goran Pandev og penger motsatt vei, skrive Talksport.

Også Roma og Juventus ønsker å forsterke forsvaret i sommer. Begge klubbene har sett seg ut Aleksandar Kolarov, Manchester Citys venstreback, som en ideell signering, men ifølge Daily Mail er det Bayern München som er favoritter til å hente 28-åringen.

Frank Lampard er ikke den eneste som kan ta turen over Atlanteren til amerikanske MLS i sommer. Der kan han få selskap av Joleon Lescott, som er ønsket av Portland Timbers. Også Aston Villa og West Ham vurderer å hente 31-åringen, skriver Daily Mail.

Det er fremdeles usikkert hvor Romelu Lukaku har tenkt å spille neste sesong. Selv sier han at han vil prøve seg for José Mourinho, men det betyr ikke at han er Chelsea-spiller når overgangsvinduet stenger. Express hevder nå at Wolfsburg er siste klubb til å vise sin interesse.

Ting tyder også på at Ryan Bertrand forsvinner fra Chelsea i sommer. London-klubben er helt klart på jakt etter et nytt førstevalg på venstrebacken, noe som har fått 24-åringen til å innse at muligheten for spill er minimal også neste sesong. Daily Star hevder å vite at Hull har et bud klart for både Bertrand og Mairseilles' Morgan Amafiltano.

Talksport skriver at Roberti Martínez vil prøve å hente sin tidligere elev Shaun Maloney til Everton for å fylle tomrommet etter Romelu Lukaku. Maloney slet med skader forrige sesong, men kan hentes for en billig penge.

Samme nettsted hevder at Sunderland nærmer seg en avtale for Valencias Ever Banega for 80 millioner kroner. Banega har vært på lån denne sesongen, og det sies at han enten vil prøve å få skikk på karrieren i Spania eller fortsette den i Argentina.