INGEN SEIER DENNE GANGEN: Jelena Jankovic var regnet som en av favorittene i Roland-Garros, men mandag røk hun ut.  FOTO: REUTERS/Stephane Mahe
INGEN SEIER DENNE GANGEN: Jelena Jankovic var regnet som en av favorittene i Roland-Garros, men mandag røk hun ut.  FOTO: REUTERS/Stephane Mahe

Ny forhåndsfavoritt ute av Roland-Garros

Kun én spiller blant de seks best seedede er videre til kvartfinalene.

En ny favoritt røk ut av kvinnenes Grand Slam-turnering på Roland-Garros da Jelena Jankovic tapte for Sara Errani mandag. Kun én spiller blant de seks best seedede er videre til kvartfinalene.

Jankovic tapte i strake sett 6-7 (5-7), 6-2 for 10.-seedede Errani. Den italienske jenta spilte finale i Paris i 2012 og jakter i år sin første Grand Slam-tittel.

Én time og 21 minutter tok det henne å bli kvitt Jankovic i 4. runde mandag. Etter å ha vunnet det første settet i tie break, raste Errani til 3-0 ledelse i det andre. Jankovic hevet seg deretter noe, men var sjanseløs i avslutningen.

Errani er en av tre topp-10 spillere som er videre til kvartfinalen i Roland-Garros. Der møter hun tyske Andrea Petkovic (28.-seedet).

Den best rangerte spilleren som er videre til kvartfinalen, er rumenske Simona Halep (4). Hun gjorde kort prosess med amerikanernes yndling Sloane Stephens og vant 6-4, 6-3 mandag.

Halep, Maria Sjarapova (7.-seedet) og Errani virker som de sterkeste kandidatene til å ta hjem 2014-tittelen i grusturneringen i Paris. (©NTB)