TAKKET NEI TIL STABÆK: Sead Ramovic mener at han fortsatt har det som skal til for å bli nr. 1 i Tippeligaen.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
TAKKET NEI TIL STABÆK: Sead Ramovic mener at han fortsatt har det som skal til for å bli nr. 1 i Tippeligaen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Sead Ramovic takket nei til Stabæk

– Gi meg to-tre kamper å vise mine ferdigheter på. Og behold pengene hvis jeg ikke er god nok.

Sead Ramovic (35) har takket nei til Stabæks tilbud om én kamps gjestespill i Tippeligaen. Det er Mande Sayoubas VM-tur og det røde kortet Borger Thomas (19) pådro seg mot Lillestrøm som plasserer nykommerne fra Nadderud i akutt keeper-krise.

– Men jeg er ingen talentfull 20-åring som er villig til å prøve lykken hist og her, understreker Sead Ramovic og foreslår at en klubb i stedet gir ham to-tre kamper å demonstrere sitt format på for så å benytte ham som førstekeeper hvis de liker det de ser.

– Jeg vet at jeg fortsatt har kapasitet til å bli nr. 1 i norsk Tippeliga. Overbeviser jeg ikke, kan klubben beholde pengene sine, sier tyskeren med bosniske røtter.

Med en suksessrik fortid i Tromsø og Lillestrøm understreker en smilende Sead Ramovic at han har et meget avslappet forhold til sin videre keeper-karriere.

– Er det ingen som vil ha meg, bruker jeg i stedet sommeren til en sykkeltur fra familiehuset i Stuttgart til solfylte Montenegro. Det er 1400 km jeg alltid har hatt lyst til å tilbakelegge på sykkel.

Sead Ramovic ble hentet til Strømsgodset som stand-in for VM-aktuelle Adam Larsen Kwarasey forut for inneværende sesong, men sa opp på dagen da drammenserne i stedet benyttet Anders Gundersen (20) i mål i bortemøtet med nettopp Stabæk 20. mai.

Fire dager senere fikk Borger Thomas marsjordre etter bare tre minutter av møtet med Lillestrøm på Åråsen. 19-åringen havnet i Stabæk-buret som erstatter for VM-farer Elfenbenskystens Mande Sayouba.

Kommende Tippeliga-runde går mandag 2. pinsedag med Start som Stabæks gjester på Nadderud.