Riise: – Jeg sippet som en bøtte

John Arne Riise (33) og Louise Angelica Markussen (24) sa ja til hverandre i Nordberg kirke lørdag ettermiddag. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag ettermiddag ringte bryllupsklokkene i Nordberg kirke i Oslo for fotballspilleren, Fulham-proffen og tidligere landslagspiller, John Arne Riise (33) og stylisten og bloggeren, Louise Angelica Markussen (24).

– Jeg har jo kjent Riise i mange år, og vet at når han lager i stand til fest, så gjør han det skikkelig. Jeg gleder meg til festen i kveld, sier John Carew til TV 2.

– Det er tydelig at Louise gjør John Arne lykkelig, sier Molde-fotballspilleren Magne Hoseth til TV 2.

Kjente gjester

90 gjester kommer i bryllupet til Riise, og på gjestelistene er det tidligere fotballkollegaer, agenter, venner og andre slektninger.

– Steven Gerrard er i VM-forberedelser, og ville gjerne komme, men kan ikke. Brede Hangeland og Morten Gamst Pedersen kommer etter landskampen. Jeg vil at alle gjestene skal gå hjem og ha opplevd et fantastisk bryllup, sa John Arne Riise til TV 2 på fredag.

Eksklusiv bryllupsfest

Det ferske ekteparet har valgt det eksklusive hotellet, The Thief på Tjuvholmen, til bryllupsfesten.

Suiten de bor på, var den samme suiten som Miley Cyrus bodde i under Norgesbesøket.

Sponset av Betsson

I september i fjor ble det kjent at Riise og Markussen har solgt bryllupet til spilleselskapet Betsson, hvor han selv er ambassadør.

Det er uvisst hvor mye selskapet har betalt for bryllupet til Riise.

Gift for tredje gang

Riise giftet seg først som 23-åring med Guri Havnevik i 2003. Etter ett års ekteskap valgte de to å gå hvert til sitt. Deretter giftet han seg med Maria Elvegård i 2010. Beskjeden om skilsmisse kom to år senere.

– Jeg skjønner at folk stiller spørsmål om at jeg gifter meg for tredje gang. I livet så vet man aldri hva som skjer, og for meg har det ikke fungert de to første gangene, sa Riise dagen før bryllupet til TV 2.

Han har datteren Ariana med Havnevik og to barn med Elvegård, Emma og Patrick.

Både Riise og hans nye kone ønsker seg barn sammen etter hvert.