TROR PÅ SUPERTALENTET: Stefan Johansen har stor tro på at Godsets Martin Ødegaard kommer til å blomstre i årene som kommer. FOTO: Scanpix.
TROR PÅ SUPERTALENTET: Stefan Johansen har stor tro på at Godsets Martin Ødegaard kommer til å blomstre i årene som kommer. FOTO: Scanpix.

– En fremtidig stjerne

Strømsgodsets tidligere midtbanesjef Stefan Johansen tror vi kan vente noe stort av klubbens nye stjerneskudd.

I forrige sesong av Tippeligaen var det Stefan Johansen som var på alles lepper etter strålende spill for Strømsgodset.

Det hele endte med at 23-åringen ble solgt til Celtic hvor han har gjort sakene sine meget bra etter overgangen i januar.

– Et stort talent
Men hjemme i Norge har Marienlyst-publikummet allerede fått en ny favoritt etter at deres tidligere midtbanegeneral forsvant.

15 år gamle Martin Ødegaard har tross sin unge alder vært glimrende når han har fått sjansen for de regjerende mesterene denne sesongen.

Unggutten ble også Tippeligaens yngste målscorer gjennom tidene da han satte inn lagets fjerde mål i 4-1 seieren over Sarpsbprg 08 tidligere i vår.

Johansen er ikke veldig overrasket over det han har sett av den nye Tippeliga-kometen.

– Han trente med oss den siste perioden jeg var der. Det er klart at man legger merke til det som den gang var en 14 år gammel gutt som kommer opp på Norges beste lag og ikke gjør seg bort. Det er fort gjort å forsvinne litt på trening når man er så ung, men det gjorde absolutt ikke han. Han er et stort, stort talent som kommer til å nå veldig langt om han får den riktige utviklingen, sier han.

– Smart å bli hos Deila
Og at Ødegaard kommer til å utvikle seg riktig er Johansen sikker på og trekker frem Ronny Deiila som den beste mannen til å hjelpe 15-åringen videre i karrieren.

– At han ble hos Ronny tror jeg var et sinsykt smart valg av ham. Ronny har vist flere ganger at han kan dette med unge spillere. Han matcher ham forsiktig og gjør de riktige tingene. Så her snakker vi nok om en fremtidig stjerne, sier Johansen.