SNART LFC-KLAR? Rickie Lambert kan gå fra Southampton til Liverpool i løpet av kort tid.
SNART LFC-KLAR? Rickie Lambert kan gå fra Southampton til Liverpool i løpet av kort tid.

Lambert bekrefter at den medisinske testen gikk bra

Rickie Lambert kan bli presentert som Liverpool-spiller mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag meldte Sky Sports at Southampton-spiller Rickie Lambert hadde ankommet Liverpool for å gjennomgå den medisinske testen som kan gjøre han til Liverpool-spiller i løpet av kort tid.

32-åringen skal ha reist til Liverpool fredag kveld, etter å ha vært ubenyttet reserve i landskampen mot Peru på Wembley.

Lørdag formiddag tvitret Sky-reporter Vinny O'Connor at Lambert var på vei inn på Spire Liverpool Hospital, der den medisinske testen skulle gjennomføres.

Lørdag ettermiddag bekreftet den kraftfulle spissen at testen var vellykket.

– Den medisinske testen gikk bra. Det er mye følelser i sving, som du sikkert kan tenke deg. Jeg skal snakke skikkelig om det om kort tid, sa han til Sky Sports

Southampton-spissen Rickie Lambert vokste opp i Liverpool, som stor Liverpool-supporter. Skuffelsen var derfor stor da han som 17-åring fikk beskjed av favorittklubben at han aldri ville bli god nok for dem.

Etter å ha bygget seg opp gjennom spill i lavere divisjoner, har 32-åringen nå overbevist Brendan Rodgers om at han er mannen som kan skyte de røde helt til topps i Premier League.

Ifølge Daily Mirror har Merseyside-klubben lagt inn et bud på 40 millioner kroner på Southampton-spissen, som nå altså skal være på plass i Liverpool for å bevise at han er frisk og rask nok til å ikle seg den røde trøyen fra sommeren av.

Ifølge Sky Sports vil overgangen neppe bli offentliggjort før mandag, men Lambert og Liverpool skal allerede være enige om hvilke siffer og tall som skal stå i kontrakten.

Det er ventet at angriperen flyr tilbake til Southampton lørdag kveld, før han møter landslaget som skal til USA for å møte Ecuador og Honduras i forkant av VM.