Charlize Theron om kjæresten Sean Penn:
– Han får meg til å le

LONDON (TV 2): Skuespiller Charlize Theron er aktuell i sin aller første komedie, og på privaten har vennskapet til Sean Penn utviklet seg til het romantikk.

Skuespiller Charlize Theron (38) har utmerket seg på filmlerretet både som skjønnhet og udyr. Nå spiller hun for første gang i en komedie.

Western-komedien «A Million Ways to Die in the West» har premiere fredag kveld.

Forelsket i sin beste venn

Theron har vært singel i fire år, men har de siste fire månedene datet skuespillerkollega og Madonnas eksmann, Sean Penn (53). De to har vært gode venner i over 18 år, men vennskapet har ifølge Theron utviklet seg gradvis til et mer romantisk forhold.

«God kveld Norge» møtte Charlize Theron i London. Se intervjuet i lørdagens sending 22.15.

Theron vant Oscar for sin tolkning av rollen som seriemorderen Aileen Wuornos i filmen «Monster» i 2004. Hun har også utmerket seg i andre sterke dramatiske roller, som i filmene «North Country» og «Siderhusreglene».

– Var du noen i tvil om du skulle si ja til en komedie, ettersom du er kjent for helt andre type roller?

– Nei, jeg ba innstendig om å få rollen. Jeg får ikke gjort så mange slike ting, forteller Theron til «God kveld Norge» i London.

Theron spiller mot skuespiller og regissøren av filmen, Seth MacFarland, som er mest kjent som skaperen av tegnefilmen «Family Guy» og filmen om teddybjørnen «Ted».

Ikke lenger «single mom»

MOR: Charlize Theron adopterte lille Jackson i 2012. Foto: Stella Pictures.
MOR: Charlize Theron adopterte lille Jackson i 2012. Foto: Stella Pictures.

Theron, som har vært singel i fire år frem til nå, adopterte sønnen sin Jackson for to år siden. Ettersom hun var alenemor under innspillingen av filmen, fikk sønnen bli med på settet nesten hver dag.

– Han satt på hesteryggen med meg, og fikk sitt første møte med dyr som sauer og kyr. Kostymedesigneren laget til og med et lite cowboy-antrekk til ham, smiler Theron. 

Sean Penn har fått veldig god kontakt med sønnen hennes, og de tre blir stadig observert sammen.

– Sean får meg til å le, avslører Theron i lørdagens sending av «God kveld Norge».