John Arne Riise:
– Det ble tårer da jeg leste opp talen min

John Arne Riise (33) har forberedt bryllupstalen sin godt.

I morgen gifter John Arne Riise (33) seg med Louise Angelica Markussen (23) i Norberg Kirke i Oslo.

Selve bryllupsfesten skal avholdes på luksushotellet The Thief på Tjuvholmen.

 – Jeg våknet opp, og da gikk det opp for meg at i morgen så skjer det. Jeg kjente det virkelig i magen og er smånervøs. Jeg er aldri nervøs, så dette er litt spesielt, sier Riise til TV 2.

Forfengelig

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når John Arne og Louise Angelica gifter seg i morgen.

Selv øyenbrynene til Riise har fått godt stell av øyenbrynstylisten Fred Hamelten.

– Madamen har litt hun skal si, man må se bra ut på selve dagen. Det er både hårfarge, øyenbryn og litt av hvert. Dagen skal være perfekt fra vi står opp til vi går og legger oss.

– Man blir litt ekstra forfengelig?

– Det blir man. Dressen min har jeg tenkt på selv, og den skal sitte støpt, sier Riise til TV 2.

Bryllupstalen

John Arne er et følelsesmenneske, og har lagt mye vekt på talen til Louise Angelica, som han har jobbet iherdig med.

– Det blir veldig mye følelser det blir det. Jeg leste gjennom den for en person i går, og den personen begynte å gråte, så da var det greit for meg, sier han.

Tredje bryllup

John Arne Riise har vært gift to ganger før, med Guri Havnevik i 2003 og Maria Elvegård i 2010.  Han ser på sitt tredje ekteskap som en ny start, og har lagt tidligere forhold bak seg.

Gjester: Brede Hangeland (t.v.) og Morten Gamst Pedersen er selvskrevne  i bryllupet til Riise. De kommer rett fra landskamp på Ullevål hvor de møter Russland. Riise har lovet gutta en egen velkomst siden de kommer litt forsinket.Foto : Erlend Aas / Scanpix
Gjester: Brede Hangeland (t.v.) og Morten Gamst Pedersen er selvskrevne  i bryllupet til Riise. De kommer rett fra landskamp på Ullevål hvor de møter Russland. Riise har lovet gutta en egen velkomst siden de kommer litt forsinket.Foto : Erlend Aas / Scanpix

– Jeg skjønner at folk stiller spørsmål om at jeg gifter meg for tredje gang. I livet så vet man aldri hva som skjer, og for meg har det ikke fungert de to første gangene.

Nå har jeg fått godkjenning fra både venner og familie som ser at jeg er lykkelig. Det er en helt annen følelse nå, sier Riise til TV 2.

Eksklusiv gjesteliste

90 gjester kommer i bryllupet til Riise, og på gjestelistene er det tidligere fotballkollegaer, agenter, venner og andre slektninger.

– Steven Gerrard er i VM-forberedelser, og ville gjerne komme, men kan ikke. Brede Hangeland og Morten Gamst Pedersen kommer etter landskampen. Jeg vil at alle gjestene skal gå hjem og ha opplevd et fantastisk bryllup, avslutter John Arne Riise til TV 2.