SOSIAL: Harald beskriver seg selv som sosial, glad, inkluderende, kreativ og reiselysten. Foto: TV 2
SOSIAL: Harald beskriver seg selv som sosial, glad, inkluderende, kreativ og reiselysten. Foto: TV 2

Bli bedre kjent med Harald Fagerhaug (31)

«Fjellflørt»-deltakeren leter etter en å dele gleder og sorger med.

Harald Fagerhaug (31) er en av tre deltakere som søker kjærligheten i «Fjellflørt».

31-åringen leter etter en sporty dame som er tøff, samtidig som hun er feminin. Harald leter etter utstråling og sjarm, og mener at sjarmen ofte kan bety mer enn utseende. Harald ønsker en dame som han kan kommunisere godt med og som er engasjert i å møte nye mennesker, vil finne på morsomme ting og som liker å være aktiv – i likhet med ham selv. 

Harald driver med en rekke aktiviteter, inkludert ski, klatring, surfing, fisking, seiling, toppturer men liker også godt å nyte en god middag med vin samt å dra på byen.

Vil du møte Harald? Send inn din søknad her!

Navn: Harald Fagerhaug

Alder: 31

Yrke: Bartender/Selvstendig næringsdrivende

1. Hvordan vil du beskrive deg selv?

Jeg er en jordnær, utadvendt og glad kar med appetitt for aktive opplevelser, reising, og fart og spenning. Er kreativ og spontan, liker nye utfordringer, har masse humor og tåler en spøk. Driver to bedrifter, en med ekstremsport og en med teambuilding. Har bygget hytte på fjellet selv, og jobbet i bar på nattestid. Har stort nettverk.

2. Hva vil du si er din beste egenskap?

Sosial, glad, inkluderende, kreativ, reiselysten.

3. Hva vil du si er din verste egenskap?

Mange baller i luften, prioriterer jobb fremfor fritid, vimsete/klønete, skippertaksperson

4. Hva leter du etter i en partner?

En jeg er på bølgelengde/nett med. En å dele opplevelser, turer, reiser, kveldskos foran bål eller TV med. En å trene med, en å prate med, dele gleder og sorger med. En som forstår og liker meg for den jeg er. Hun bør være så vel fysisk som psykisk/mentalt tiltrekkende. En kombinasjon av smart, søt, og sexy.

5. Hva er din drømmedate?

En date der jeg blir utfordret til noe tøft jeg ikke har gjort før, samtidig som jeg kan skape positiv overraskelse hos daten.

6. Hva slags forhold har du til fjell og friluft?

Jeg har «vokst opp» på motorbåt. Vært mye på sjøen. Var i speideren som liten. Alltid på tur i fjell og mark. Har egen hytte på fjellet. Gått Besseggen. Kjørt Telemark i 12 år, vært infanterijeger i Hæren. Surfer. Har raftet på Nilen, paraglidet, hangglidet, hoppet i fallskjerm, hoppet i strikk, syklet death road i Bolivia, og vært i Himalaya. Glad i natur og friluftsliv. Har akkurat vært på seil-/ski-/surfetur i Lofoten.

Vil du møte Harald? Send inn din søknad her!