POSITIV: Marte beskriver seg selv som positiv, oppmuntrende, flink og glad i å komplimentere andre. Foto: TV 2
POSITIV: Marte beskriver seg selv som positiv, oppmuntrende, flink og glad i å komplimentere andre. Foto: TV 2

Bli bedre kjent med Marte Eilertsen Nygård (27)

«Fjellflørt»-deltakeren beskriver seg selv som en positiv og oppmuntrende kvinne.

Marte Eilertsen Nygård (27) er en av tre deltakere som søker kjærligheten i «Fjellflørt».

Marte søker en som er selvstendig, trygg og selvsikker, samtidig som han har myke sider og kan snakke om følelser. Hun ønsker en som er klar for å satse på en fremtid sammen. 

27-åringen synes det er gøy å prøve nye ting, og tror hun kan mestre de fleste typen aktiviteter. Hun er glad i å sykle, og driver også med cheerleading, løping, turgåing, langrenn og forskjellige typer trening. 

Marte ønsker seg en reflektert og smart mann som fungerer godt i sosiale sammenhenger.

Vil du møte Marte? Send inn din søknad her!

Navn: Marte Eilertsen Nygård

Alder: 27

Yrke: Daglig leder/student

1. Hvordan vil du beskrive deg selv?

Jeg er en glad, smilende og sporty jente som har det bra. Jeg stortrives med livet, og er opptatt av at hver dag må brukes til det fulle. Jeg er effektiv, strukturert og pliktoppfyllende.

2. Hva vil du si er din beste egenskap?

Jeg er positiv, oppmuntrende, flink og glad i å komplimentere andre. Jeg er lite egoistisk, glad i å dele og åpen av natur.

3. Hva vil du si er din verste egenskap?

Det er nok at jeg er utålmodig, en dårlig taper, nøye og så stiller jeg ofte høye krav til meg selv og andre. Jeg er svært direkte i kommunikasjonen, det kan støte visse typer mennesker.

4. Hva leter du etter i en partner?

Ærlighet, tillit, og en som er uredd for fremtiden. En som er trygg på seg selv, en som er ferdig med tidligere forhold og med et ønske om å finne noe seriøst. Gode kommunikasjonsevner er et stort pluss!

5. Hva er din drømmedate?

Rolig sykkeltur i skogen med piknik langs en elv/ved et vann, med god mat, vin, og kanskje et spill av et slag. Viktig med god tid til å prate og bli kjent!

6. Hva slags forhold har du til fjell og friluft?

Oppvokst med hytte på fjellet, og svært fjellvante foreldre. Gått litt i fjellet, glad i ski/langrenn og lange løpeturer. Generelt glad i skog og mark, ønsker absolutt å flytte nærmere marka når jeg blir eldre.

Vil du møte Marte? Send inn din søknad her!