LYKKELIGERE TIDER: Bari spilte i Serie A i 2010. Nå må de vinne for å ta play-off plass i siste serierunde. (AP Photo/Donato Fasano)
LYKKELIGERE TIDER: Bari spilte i Serie A i 2010. Nå må de vinne for å ta play-off plass i siste serierunde. (AP Photo/Donato Fasano)

Dramatikk i Serie B

Siste serierunde i Serie B byr på mye dramatikk - sjekk ekspertanalysen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

BARI - NOVARA (SERIE B) H: 1,42 U: 3,50 B: 5,35
Siste serierunde i Serie B. Bari ligger ett poeng unna plassene som gir play-off til Serie A og er i fin form til tross for 0-2 tap for Spezia sist. Det kom etter fem strake seire, og Bari har bare to tap på de siste fjorten kampene. Hjemmelaget har solgt nesten 44.000 billetter til denne kampen, så de vil ha massiv støtte mens de gjør et siste push for å ta en play-off plass. Novara ligger på kvalikplass for nedrykk, men med seier kan de klatre til trygg plass dersom Varese og Cittadella taper. Bari er en storklubb som kan tromme sammen massiv støtte, og de er favoritter mot lille Novara her.

 

VARESE - SIENA (SERIE B) H: 3,20 U: 3,10 B: 1,85
Varese ligger à poeng med Novara på 44 poeng og kvalikplass i Serie B. Sist spilte nettopp de to lagene 0-0, og det var Vareses første poeng på åtte forsøk. Formen kunne med andre ord vært vesentlig bedre. Siena ligger i play-off plassene men må ta en seier til for å være sikre. De har vunnet tre på rad over Reggina, Latina og Padova med 7-1 i målforskjell og ser sterke ut. Siena rykket ned fra Serie A forrige sesong og må gripe denne muligheten dersom de skal opp igjen.

 

EMPOLI - PESCARA (SERIE B) H: 1,38 U: 2,45 B: 12,50
For Empoli er oppskriften enkel. Vinn hjemmekampen og vinn direkte opprykk til Serie A. De ligger i øyeblikket på andreplass, men kan bli tatt igjen av lille Latina Calcio (som rykket opp til Serie B ifjor) dersom de snubler. Latina Calcio har allerede en sensasjonell sesong, opprykk ville vært utrolig. Empoli har hatt dårlig borteform de siste månedene, men hjemmeformen er knallsterk. Seks strake hjemmeseire med 15-3 i målforskjell. Pescara, også kjent som “delfinene”, har bare en seier på de siste ti kampene og ligger midt på tabellen uten noe å spille for. Her ligger det i kortene at Empoli vinner og feirer opprykk til Serie A.