ETTERTRAKTET: Real Madrid skal være villig til å betale opp mot en milliard kroner for en fyr som sitter i rullestol. (URUGUAY - Tags: SPORT SOCCER)
ETTERTRAKTET: Real Madrid skal være villig til å betale opp mot en milliard kroner for en fyr som sitter i rullestol. (URUGUAY - Tags: SPORT SOCCER)

Fotballryktene: 
– Real Madrid er sikker på at de får Suarez

Og ny storklubb prøver seg på Toni Kroos.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ser ut til å bli en svært interessant sommer på overgangsfronten.

Pengene sitter løst blant storklubbene, og flere skal forsterke laget i sommermånedene.

Vi følger ryktebørsen daglig, og gir deg oppdateringer på hvilke spillere som blir koblet til din favorittklubb.

Bayer Leverkusen-spilleren Emre Can er blitt flagget som Liverpools første kjøp i sommer. Men nå kan det se ut til at overgangen går i vasken. Midtbanespillerens lønnskrav skal ifølge Liverpool Echo ikke helt stå i stil med hva de røde hadde satt av i budsjettet. Etter at Liverpool informerte Leverkusen om at de er villig til å innfri utkjøpsklausulen til 20-åringen på 100 millioner kroner, startet forhandlingene om en personlig kontrakt. Og foreløpig er Cans agenter og Liverpools forhandlingsutvalg ikke i nærheten av å bli enige. Et annet problem for Liverpool er at Bayern München, som solgte Can til Leverkusen i fjor, har en tilbakekjøpsklausul og kan stikke av med ham foran nesen på Brendan Rodgers. De tyske mesterne hadde egentlig planlagt at midtbanespilleren skulle bli ytterligere en sesong på BayArena.

Håpet om å hente Marcos Rojo fra Sporting Lisboa er også i ferd med å bli knust for Rodgers. For nå begynner storklubbene i Europa å komme på banen for Sporting Lisboas forsvarsspiller. Argentineren er poppis ettersom han kan spille både midtstopper og venstreback. Nå skriver talkSPORT at Paris Saint-Germain, Barcelona og Monaco også har meldt sin interesse. Arsenal har også fulgt Rojos denne sesongen.

Og de dårlige nyhetene stopper ikke der. For ifølge AS er Real Madrid overbevist om at de får Luis Suarez i sommer. Den spanske storklubben skal ha hatt kontinuerlig kontakt med spillerens agent Pere Guardiola siden i fjor sommer, og hele tiden vært oppdatert på uruguayanerens situasjon. For ett år siden mistrivdes både Suarez og familien i Liverpool, og ville bort for en hver pris. Men han ble tvunget til å bli. I løpet av sesongen har pipen fått en annen lyd og nå er Liverpool det beste sted på jord. Ikke ulikt slik det var med både Cristiano Ronaldo og Gareth Bale det siste året før de havnet i Real Madrid.

Real Madrid er også i ferd med å rydde plass i stallen til Suarez. For ifølge La Informacion er Alvaro Morata så godt som klar for Arsenal. The Gunners skal ha kommet til enighet med Real Madrid om overgangssum. Ved å legge inn en tilbakekjøpsklausul, skal overgangssummen ha kommet ned på 80 millioner kroner, en sum som selv Arsene Wenger kan stå inne for. La Informacion var også avisen som først meldte at Mesut Özil var klar for Arsenal i fjor sommer.

Samuel Eto'o frir nå til Arsenal. Kameruneren ønsker å vise Jose Mourinho at han fortsatt kan gjøre det bra i Premier League, selv om Chelsea-manageren mener Eto'o er adskillig eldre enn de 33 årene han hevder han er. Daily Mirror skriver at Arsenal-manager Wenger vurderer å hente veteranen som en back up til Olivier Giroud og eventuelt Morata.

Wenger vil tydeligvis også ha en kantspiller. For ifølge Daily Star skal han ha skrevet ned tre navn på listen sin som han vil ha. Og med agnet ute for tre mann, er håpet at en av dem biter på kroken. De tre skal være Real Madrids Angel di Maria, Barcelona-vingen Pedro og Fiorentinas ettertraktede Juan Cuadrado.

Det er hektisk aktivitet på Stamford Bridge. The Times skriver at Chelsea er i ferd med å sikre seg ikke bare en, men tre spillere fra Atletico Madrid. Midtbanespilleren Tiago kommer gratis som bosmanspiller, og nå kan det se ut til at overgangen for Diego Costa likevel går i orden. Og på toppen av det hele så skal venstrebacken Filipe Luis også være med på flyttelasset, som sørger for at Atletico Madrid kan skrive en halv milliard inn på plussiden i regnskapet sitt.

Paris Saint-Germain har ikke gitt opp Eden Hazard. Ifølge Daily Mirror tror klubbledelsen på Parc des Princes at Jose Mourinho ønsker å kvitte seg med belgieren, men drøyer med å selge for å få opp prisen. PSG skal være villig til å strekke seg til 600 millioner kroner, og kan også friste Mourinho med Ezequiel Lavezzi som en del av overgangen.

Toni Kroos uttalte at Manchester United aldri har vært noe alternativ for ham, men midtbanespilleren utelukket ikke at han kan komme til å forlate Bayern München. Trolig skjer det ikke før neste sommer, men Chelsea vil prøve å lokke Bayern-ledelsen til å selge nå med et lukrativt bud på 24-åringen, skriver Daily Mail. Hvis ikke det går, så er Mourinho klar for å starte kontraktsforhandlinger med Kroos i januar.

Manchester City stoler ikke helt på at Real Madrid går for Luis Suarez. Derfor forbereder klubben seg nå på et bud rundt 600 millioner kroner for Sergio Agüero, skriver Daily Star. Argentineren har aldri lagt skjul på at han før eller senere vil flytte tilbake til Spania, og dette ønsket er ikke blitt mindre etter at hans tidligere samboer flyttet til Spania med parets sønn.

Men om klubben mister litt offensiv slagkraft, så kan i hvert fall fansen trøste seg med at manager Manuel Pellegrini er i ferd med å snøre igjen sekken bak. For ifølge Gazzetta dello Sport er marokkaneren misfornøyd med at Roma ikke har holdt et løfte om en forbedret kontrakt. Nå skal Manchester City kommet til enighet med Roma om en overgangssum for Mehdi Benatia. Roma gikk tidligere i uken ut og ga beskjed om at det ble dyrt for City dersom de ville ha midtstopperen. Men penger er som kjent ikke noe problem for oljesjeikene som eier klubben.

Også i den røde delen av Manchester skjer det ting på forsvarsfronten. AS melder at Atletico Madrids brasilianske midtstopper Miranda blir Louis van Gaals første kjøp som Manchester United-manager. Men Manchester Evening News hevder at 29-åringen ikke en gang er i klubbens tanker en gang. I stedet er det Mats Hummels og Bruno Martins Indi som topper listen over midtstoppere som van Gaal vi ha.

PSV Eindhoven-angriperen Memphis Depay har nå til og med terget på seg sin egen agent med sin åpenlyse flørt med Manchester United. Nå sier Kees Ploegsma Jr at klienten hans skal konsentrere seg om VM, så fikk de se på hva som skjer etter det, skriver Voetbal International.

Inter er veldig interessert i å hente Erik Lamela fra Tottenham. Argentineren er ikke glemt i Italia, hvor han til stadighet fikk vist at han er en over middels fotballspiller. Nå skriver Gazzetta dello Sport at Inter vurderer å la midtbanespilleren Fredy Guarin gå motsatt vei som en del av en overgang for Lamela.

En annen av Spurs' milliardkamerater som kan komme til å flytte på seg i sommer er Roberto Soldado. Ifølge Marca er den tidligere Valencia-spissen Atletico Madrids førstevalg til å erstatte Diego Costa, som garantert forsvinner i sommer. Selv om det er gått over et år, så husker spanjolene fortsatt den gangen Soldado scoret mål. To spillemål på en sesong var nok ikke det Tottenham-ledelsen håpet på da de gjorde 29-åringen til klubbens dyreste spiller noensinne i fjor sommer.

Atletico Madrid har også sett seg ut en erstatter for Filipe Luis, som ser ut til å være på vei til Chelsea. AS skriver at klubben er i ferd med å sikre seg Guilherme Siqueira fra Granada. Brasilianeren har den siste sesongen vært på lån til Benfica.

En overgang som er i boks er Lukasz Fabianski til Swansea. Polakkens kontrakt med Arsenal gikk ut etter sesongen, og nå bekrefter klubben på hjemmesiden sin at 29-åringen har signert en fireårsavtale på Liberty Stadium.

Bafetimbi Gomis har tatt turen til London. Der vil spissen være tilgjengelig for en prat for dem som kunne tenke seg en gratis spiss med landskamper for Frankrike. Daily Mail skriver at West Ham, Sunderland og Swansea alle har varslet sin ankomst og vil gjøre sine hoser grønne hos 28-åringen.

Queens Park Rangers-manager Harry Redknapp har allerede planlagt en reunion for sine gamle West Ham-elever Rio FerdinandFrank Lampard og Joe Cole. Nå vil han gjøre det samme for et par av spillerne han hadde i sin tid i Tottenham. Ifølge Daily Express håper han å hente Andros Townsend og Michael Dawson til Loftus Road i sommer.