PRØVER IGJEN: Ranheim spilte mot Sarpsborg 08 om opprykk til Tippeligaen i høst, men måtte gi tapt. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
PRØVER IGJEN: Ranheim spilte mot Sarpsborg 08 om opprykk til Tippeligaen i høst, men måtte gi tapt. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix

Rekdals oddstips: Tror Ranheim og Nest-Sotra vinner igjen.

Overraskelseslaget i 1. divisjon er favoritter mot Ull/Kisa - sjekk torsdagens oddstips.

NEST-SOTRA - ULL/KISA (1. DIVISJON) H: 1,60 U: 3,60 B: 4,30
Nederlagsdømte Nest-Sotra slutter ikke å overraske i 1. divisjon. Etter å ha gått på to tap for Fredrikstad og Sandefjord klemte de til med 5-2 borte over Hødd. Nest-Sotra har fjerde plass på tabellen så langt, og dersom det står seg løpet ut ville det være et skikkelig fotballmirakel. Det vokser rundt klubben også, hvor supporterklubben “Strilane” har slått seg opp med lovfestet positivitet på tribunen - ingen negative tilrop/kommentarer. Ull/Kisa ligger på bunnen av 1. divisjon og har bare en seier over Bryne så langt. Sist tapte de 1-2 for Ranheim hjemme da Gjermund Åsen avgjorde på overtid. Nest-Sotra fremstår som klare favoritter her.

 

RANHEIM - TROMSDALEN (1. DIVISJON) H: 1,40 U: 3,85 B: 6,20

Ranheim vant som nevnt over 2-1 over Ull/Kisa sist og ligger plassen bak Nest-Sotra på tabellen. Trønderne fikk en treg start på sesongen, men står nå med fire strake seire i 1. divisjon og har sikret seg cupkamp borte mot Rosenborg 4. juni. Nyopprykkede Tromsdalen var spådd en tøff sesong i 1. divisjon, men har tatt tolv poeng på de ti første kampene. Nå har de ikke vunnet på de siste tre kampene, og tapte 2-4 for Kristiansund BK på søndag. Ranheim kan stole på rutinerte spillere som Are Tronseth og Thomas Rønning i tillegg til yngre spillere med mye toppfotballerfaring som Gjermund Åsen og Jo Sondre Aas. De fremstår som favoritter til å ta sin femte strake serieseier.

 

STRYN - NORBORG (3. DIV. AVD. 8) H: 1,30 U: 5,75 B: 3,75
Stryn ligger på sjetteplass i 3. divisjons avdeling 8, med ti poeng fra de første seks kampene. Stryn er som Dr. Jekyll og Mr. Hyde hjemme og borte. På hjemmebane står de med fem strake seire dersom vi tar med slutten på fjorårssesongen, mens de på bortebane har vunnet kun to kamper siden september 2012! Norborg fra Haram kommune på Sunnmøre rykket opp til 3. divisjon ifjor og har to seire og fire tap på de seks første kampene. Sist vant de 2-1 over Spjelkavik borte, men mot hjemmesterke Stryn vil det bli tøft.