PÅ RØD LØPER: One Direction på årets Brit Awards på O2 Arena i London. Foto: Scanpix.
PÅ RØD LØPER: One Direction på årets Brit Awards på O2 Arena i London. Foto: Scanpix.

One Direction narkotatt i ny skandalevideo 

To av boybandets medlemmer røyker marijuana for åpent kamera.

Ungpikeidolene One Directions medlemmer Zayn Malik (21) og Louis Tomlinson (22) sjokkerer med å røyke marijuana i en video som det britiske nettstedet MailOnline har publisert.

Videoen, som er filmet av Tomlinson under en biltur i Peru i april, viser at de to bandmedlemmene røyker en hjemmerullet joint mens de ler og tuller om marijuana-røykingen.

– Dette er veldig kontroversielt, sier Zayn Malik til kameraet mens politiet kjører med motorsykkel like utenfor bilvinduet.

Ulovlig lukt

– Han titter på oss. Jeg er sikker på at han kan merke en ulovlig lukt her inne, sier Tomlinson om politimannen utenfor.

Boyband-medlemmene snakker også om at deres neste bok er «jentene» lite kul, og at deres neste bok skal skildre bandet med masse syke bilder av hva de holder på med.

USA-turné i fare

Videoen vil trolig sjokkere både fansen og deres foreldre, men kan også sette Simon Cowells store USA-planer for bandet i fare.

Planen er at boybandet skal bygges opp til å bli superstjerner i USA med en stor turné i sommer, men med denne videoen kan de risikere å bli nektet innreise, skriver MailOnline.