MÅ OPP NOEN HAKK: Tarik Elyounoussi håper det kan komme noe godt ut av Frankrike-kampen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
MÅ OPP NOEN HAKK: Tarik Elyounoussi håper det kan komme noe godt ut av Frankrike-kampen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

– En påminnelse om hvordan ståa er

Tarik Elyounoussi innrømmer at det var klasseforskjell på lagene tirsdag.

PARIS (TV 2): Norge ble til tider rundspilt da de møtte Frankrike på Stade de France tirsdag kveld.

- En påminnelse
Per-Mathias Høgmos gutter slet med å henge med da hjemmelaget skrudde opp tempoet, og måtte tåle fire baklengsmål før dommeren blåste av kampen.

- I dag taper vi mot et mye bedre lag. Det var tøft der ute. De vant de fleste duellene og vi  hadde ikke så veldig mye. De få mulighetene vi hadde sløste vi bort. Mot lag som dette blir du straffet for feil, og i dag var det en del slurv, sier Tarik Elyounoussi som startet på topp sammen med Joshua King.

Han mener uansett at Frankrike-kampen blir viktig å ta med seg videre som lærdom

- Vi spilte mot en god motstander. Vi får en liten påminnelse om hvordan ståa er. Vi har mye å gå på, og vi må ta med oss dette her, sier han.

- Er du bekymret med tanke på EM-kvaliken?

- Jeg er ikke bekymret. Jeg synes det er bra at vi møter lag som Frankrike slik at vi kan lære av det. For kvaliken kommer til å bli tøff. Italia og Kroatia er omtrent på nivå med Frankrike. Men jeg tror ikke vi kommer til å være så naive som vi var i dag når den tid kommer. Da er det poeng som teller, og vi vil være mer kyniske, sier han.

- Skal ikke legge oss ned og grine
Heller ikke Håvard Nordtveit ønsker å svartmale situasjonen. Rogalendingen har allerede begynt å se frem mot lørdagens oppgjør mot Russland.

- Vi skal ikke legge oss ned og grine nå. Dette er fotball og ting som dette skjer. Jeg tror Frankrike er veldig fornøyd med det resultatet de fikk i dag. De scoret på omtrent alt i andre omgang. Nå skal vi kjøre på videre inn mot lørdag, så får vi en bra kamp mot Russland i Oslo, sier han.