Politiet har ikke funnet den savnede Frank Andre Gundersen (31). 

– Jeg kan bekrefte at vi ikke har funnet Frank Andre Gundersen. Dette er informasjon vi nå ønsker å gå ut med, sier politiadvokat Haris Hrenovica i Romerike politidistrikt.

Ville avklare funn

Av hensyn til etterforskningen ønsket ikke politiet å bekrefte eller avkrefte om Gundersen var funnet mandag.

– Grunnen til at vi ikke gikk ut med disse opplysningene i går, var at vi ville avklare et funn nærmere, sier politiadvokaten.

Funnet, som ble gjort på Nes, viste seg å ikke ha noe med forsvinningen å gjøre. Det skal heller ikke ha blitt avdekket noe kriminelt på dette stedet.

To menn i 20-årene er siktet for medvirkning til drap på Gundersen.

– De to mennene ble pågrepet i forbindelse med narkotikasak på torsdag i forrige uke. De funn som ble gjort på stedet ledet til full etterforskning og munnet ut i en siktelse for drap, sier Hrenovica.

Etterlyser vitner

På fengslingsmøtet mandag ble det klart at de to er siktet for forsettlig drap. Mennene skal ifølge siktelsen ha tatt livet av Frank André Gundersen i et bolighus i Skogsbygd i Nes i tidsrommet 2.-5. mai.

Begge de to personene er varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. De to første ukene i full isolasjon. I tillegg er de ilagt fullt medieforbud.

Frank André Gundersen (31) skal sist ha blitt sett mandag 5. mai, eller tirsdag 6. mai, da han forlot et hus i Skogbygda hvor han var på besøk.

Politiet ønsker ikke å kommentere hvilke tekniske funn de har gjort i saken.

– Jeg kan ikke kommentere etterforskningen nærmere. Jeg konstaterer at vi ikke har funnet Frank Andre Gundersen, og vi ber derfor publikum og tips eller observasjoner de har gjort i perioden 2.-6. mai i Nes og Skogbygda, sier politiadvokaten.