DUELL: Andreas Nørstrud (t.v.) og fjorårets «Farmen»-vinner Morten Heggdal. Foto: Alex Iversen/TV 2
DUELL: Andreas Nørstrud (t.v.) og fjorårets «Farmen»-vinner Morten Heggdal. Foto: Alex Iversen/TV 2

Møtes til tidenes «Farmen»-tvekamp

Fjorårets «Farmen»-vinner Morten Heggdal har utfordret kontroversielle Andreas Nørstrud til privat tvekamp.

Det er duket for kanskje tidenes tvekamp når en av «Farmen»'s største profiler, Andreas Nørstrud og fjorårets vinner Morten Heggdal, møtes til en privat duell.

I følge Nettavisen er det Heggdal som har utfordret Andreas til tvekamp.

– En mann som står rakrygget

Morten Heggdal, som vant «Farmen» i fjor, jobber til daglig som innsatsleder i politiet. Han gleder seg stort til å møte Nørstrud ansikt til ansikt i en duell.

– Jeg, Frode og Magnus begynte å snakke om dette allerede mens vi var på Farmen at vi gjerne skulle møtt hverandre til en skikkelig tvekamp etter at serien var over. Andreas er invitert fordi han virker som en sterk og solid kar som står rakrygget, forteller Morten til TV 2.

Beundrer Andreas

Andreas Nørstrud, som er kristen, ble kjent for sine provoserende meninger om kvinners bruk av klær og sin motstand mot homofili.

– Jeg beundrer mennesker som tør å stå for det de sier, selv om mange sikkert kan være uenige i noen av meningene, forteller Morten.

Flere «Farmen»-deltakere med

Også fjorårets deltakere Frode Fargermo og Magnus Røberg skal være med. Deltagerne møtes i slutten av uken.

KJEMPER: Magnus Røberg (t.v.) og Frode Fagermo var begge med i «Farmen» i 2013. Foto: Alex Iversen/TV 2
KJEMPER: Magnus Røberg (t.v.) og Frode Fagermo var begge med i «Farmen» i 2013. Foto: Alex Iversen/TV 2

– Vi begynner med golf på fredag og så blir det tvekamp med øks, slegge og saging på lørdag, avslører Morten til TV 2.

– Jeg skal klare å bite godt fra meg

Nørstrud, som snart blir far, tar utfordringen på strak arm og reiser gjerne til Mortens hjemsted Namsos for å møte både ham og de tre andre «Farmen»-kjempene.

– I og med at Morten har valgt øvelsene og dessuten skal kjempe på hjemmebane, så er han nok klar favoritt, men jeg skal klare å bite godt fra meg, forteller Andreas til TV 2.

Andreas tror ikke han kommer til å sanke mange poeng på golfrunden.

– Jeg har ikke tatt i en golfkølle i hele mitt liv. Det er ikke helt min greie, men jeg har spilt minigolf i syden, advarer Andreas.

– Hvilken taktikk kommer du til å kjøre?

FESTEN: Frode Fagermo og Magnus Røberg feirer vinneren av «Farmen» Morten Heggdal (i midten) på finalefesten i Oslo. Foto: TV 2
FESTEN: Frode Fagermo og Magnus Røberg feirer vinneren av «Farmen» Morten Heggdal (i midten) på finalefesten i Oslo. Foto: TV 2

– Jeg kommer ikke til å forsøke å psyke ut noen av deltakerne, men heller legge meg på en mer laidback linje for å så å levere når det gjelder. Så er jeg spent på Frode og Magnus som beit godt fra seg i fjorårets farmen, forteller Andreas.

– Skal skjenke dem fulle

Morten Heggdal som tidligere har uttalt at han er et konkurransemenneske avslører også at det ikke skal skorte på premier.

– Det lokale næringslivet har sponset oss med veldig fine premier, forteller Morten som ønsker Andreas hjertelig velkommen.

– Gutta skal få ha det ordentlig artig og så skal jeg skjenke dem fulle, forsikrer Morten med en god latter.

– Andreas, også?

– Jada! Jeg har hørt rykter om at han gjerne tar seg et glass så han er hjertelig velkommen til Namsos, forteller Morten til TV 2.

Konkurransene skal finne sted fredag kl 18 og lørdag kl 15 på golfbanen i Namsos.