LUKSURIØST TILBEHØR: Louise Angelica bærer med seg sine luksuriøse vesker i jetzet-livet med John Arne Riise. Foto: Instagram/ Louiseangelica
LUKSURIØST TILBEHØR: Louise Angelica bærer med seg sine luksuriøse vesker i jetzet-livet med John Arne Riise. Foto: Instagram/ Louiseangelica

Sjekk den svimlende garderobe-prisen

John Arne Riises (33) kone Louise Angelica (23) bader i luksus.

Fotballproff John Arne Riise giftet seg lørdag med sin Louise Angelica, som nå kan kalle seg en vaskekte fotballfrue.

I likhet med mer kjente fotballfruer, som Coleen Rooney og Victoria Beckham, lever også Louise Angelica i et liv av luksus. Tidligere denne uken viste hun fram sin svindyre garderobe til VG Netts «Min mote» i parets London-hjem.

Luksusvesker

Som en av sine favoritter trekker Louise fram luksusvesken Birkin fra motehuset Hermés, i fargen kiwi. Denne står ved siden av tilsvarende Birkin-vesker i grønn, rosa, fersken, sort, turkis, blå og grå.

Birkin-vesken koster 70.000 kroner. Til sammen har disse veskene en samlet verdi på 560.000 kroner.

– De er ikke billige, men det har på en måte blitt et samleobjekt. Så jeg håper jo virkelig jeg vil få døtre som kan arve de, sier Louise Angelica til VG Nett.

I tillegg viser innslaget at ekslusive Chanel-vesker står på rekke og rad i den luksuriøse garderoben.

Om lag ti Chanel classic flap-bag i ulike varianter, seks i en mindre størrelse og en Chanel-bag koster til sammen 440.000 kroner.

Louise Angelica har enda flere vesker å velge blant. I garderoben finnes også fire Celine-vesker til en samlet verdi av 200.000 kroner, YSL-vesker til over 50.000 kroner. Også parets hund har en ekslusiv bæreveske fra Louis Vuitton til en verdi av rundt 11.000 kroner.

Prisoverslaget TV2.no har gjort ut fra VG Nett-innslaget er på over 1,2 millioner kroner - kun i vesker.

FORELSKET: Louise Angelica og John Arne viser sin kjærlighet på bassengkanten i Las Vegas, sommeren 2013. Foto: TV 2.
FORELSKET: Louise Angelica og John Arne viser sin kjærlighet på bassengkanten i Las Vegas, sommeren 2013. Foto: TV 2.

Mottar gaver

Bloggeren Louise Angelica innrømmer at hun mottar mange gaver fra John Arne.

– Jo, han skjemmer meg bort. Etter at jeg har fått ham litt inn i denne moteverdenen så synes han det er morsomt å se hva jeg har. Før brydde han seg ikke på samme måte, men nå er han veldig sånn at han vil at jeg skal ha det nyeste, og vil at garderoben min alltid skal være fresh, uttalte hun til VG Nett tidligere denne uken.

Da «God kveld Norge» møtte de to i London i fjor, sa Riise følgende om sin sjenerøsitet.

– Vi går på shopping sammen, og da er jeg litt i det snille og gavmilde hjørnet av og til. 

– Det skal også sies at det ikke bare er med materielle ting han er sjenerøs med, uttalte Louise til «God kveld Norge» i Manchester i mars i år.

Louise Angelica har foruten sin imponerende veskesamling også et stort antall designerantrekk.

En favoritt er en sort skinnjakke fra motehuset Balmains tidligere kolleksjoner, som kostet 28.300 kroner. Andre eksempler er fem varianter av Valentino-skoen Rockstud som hver har en verdi på 4600 kroner, altså til sammen 23.000 kroner. Louise har også sikret seg flere av Isabel Marants plagg fra sin nye sommerkolleksjon verdt flerfoldige tusen kroner.

– Jeg føler meg priviligert, sier fotballfruen til VG Nett.